IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO ZA POZNATOG SARAJEVSKOG UGOSTITELJA: Novčno nagradio svoje zaposlene, pred praznike svima po… (foto, video)

Radnik se mora cijeniti i poštovati, jer oni su zaslužni za naš uspjeh i kvalitetu po kojoj smo poznati u cijelom regionu…

SARAJEVO: BiH, Zanmljivosti, vijesti, ponedeljak, 27.12.2021… 14: 22…   BRAVO ZA POZNATOG SARAJEVSKOG UGOSTITELJA: Novčno nagradio svoje zaposlene, pred praznike svima po… (foto, video)

Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović odlučio je nagraditi svoje zaposlenike pred novogodišnje praznike.

Brajlović je inače poznat po svojoj humanosti i nesebičnosti te veoma često zna iznenaditi novčanim iznosom, ne samo svoje radnike, nego i frizere, taksiste, ali i slučajne prolaznike. To je pokazao još jednom.

Naime, Brajlović je za svakog radnika “Restorana Brajlović” pripremio nagradu od po 500 KM za početak Nove godine.

“Zbog izvanrednog učinka u poslovanju našeg restorana i profesionalnosti našeg osoblja u svim segmentima, odlukom našeg vlasnika Seje Brajlovića, svaki radnik je dobio nagradu od 500 KM”, navodi se na Facebook stranici ovog restorana.

Čitaj još:   HOROR, Po Danijela, došla policija i ZATEKLA UŽAS: Skinuo maloletnu sestru, pa je zlostavljao, sve ispričao majci otišao u šupu i... (foto)

Ovaj vlasnik itekako zna da cijeni rad i trud svojih zaposlenika .

“Iako pogođeni pandemijom kao i svaki drugi, nastojimo motivisati našu zajednicu da se radnik mora cijeniti i poštovati, jer oni su zaslužni za naš uspjeh i kvalitetu po kojoj smo poznati u cijelom regionu. Uostalom, sloga i međusobno poštovanje svakog od nas je cijena da se može uspjeti, a voljeli bi da je tako na našem cijelom Balkanu. Malo ćemo poraniti sa čestitkom, ali sretna Vam Nova godina, živi i zdravi da nam budete”, stoji u objavi.

izvor (SB)

BAHATI VARALICA, BAJA IZ LAKTAŠA: Vjerujte Dodiku a ne svojim očima, pogledajte nevjerovatne eskapade lidera SNSD- a… (foto, video)

OVO JE Pitanje svih pitanja je ko su glasači koji Read more

Čitaj još:   Navijači reprezentacije "Ultra CRNA GORA"odgovorili: Na tribini đe smo mi neće stajati niko ko nas naziva fašistima