IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FIJASKO ZA NOVU GODINU: Ovim pjevačima su otkazani nastupi u najluđoj noći… (foto, video)

Crna Gora ne dozvoljava okupljanje, neki izvođači su zbog mjera “izvisili” za novogodišnji nastup…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, ponedeljak, 27.12.2021…18: 22… FIJASKO ZA NOVU GODINU: Ovim pjevačima su otkazani nastupi u najluđoj noći… (foto)

U odnosu na prošlogodišnji doček Nove godine, kada je sve bilo pod ključem zbog strogih epidemioloških mjera usljed koronavorisa, ovog puta Krizni štab u Srbiji je dozvolio da se 31. decembra okupe ljudi i provesele uz željenu muziku, ali su mnogi izvožači ipak “izvisili”.

Mjesecima unazad rezervacije pršte za gostovanja naših pevača u hotelima, restoranima, klubovima i kafanama, pa je za kratko vrijeme sve rasprodato.

Crna Gora ne dozvoljava okupljanje…

Najjača muzička imena nastupiće u Beogradu, a među njima su Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Goram Bregović, Saša Kovačević, Hurricane, Nataša Bekvalac, Sloba Radanović, Saša Matić, Aco Pejović, Aleksandra Prijović, Elma Sinanović, Dara Bubamara i drugi.

Međutim, neki izvođači su zbog mjera “izvisili” za novogodišnji nastup.

Vojažu je otkazano gostovanje u inostranstvu, pa njegov menadžment razmatra da li će uopšte 31. decembra raditi.

Čitaj još:   DŽANAN MUSA ZA AMERIČKE MEDIJE: "Mi smo djeca rata"...

Ceca Ražnatović trebalo je da pjeva na trgu u Porto Montenegru u Tivtu, Zdravko Čolić u Kotoru, a Dino Merlin u Baru. Međutim, Crna Gora ne dozvoljava okupljanje i koncerti su morali da se otkažu, iako je vladalo ogromno interesovanje.

Sarajevo bez dočeka…

Ministarka zdravlja Crne Gore, Jelena Borovinić Borović, prije nekoliko dana je objavila na press konferenciji da je sve stopirano zbog straha širenja Omirkon soja.

Prema saznanjima Nove.rs, ovi pjevači imaju i druge opcije za nastup, koje će uskoro saopštiti javno pa će možda neko od njih ipak raditi, a ukoliko ne dođe do toga, ne sumnjamo da im neće biti zabavno u novogodišnjoj noći.

Podsjetimo, Sarajevo će i ove godine biti bez javnog dočeka, te je na kolegijumu Gradskog veća usvojen prijedlog gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić da novac koji je trebao biti izdvojen za doček Nove godine, bude usmjeren za liječenje oboljele djece.

izvor agencije

SKANDAL: Vučić OPOZVAO AMBASADORA koji je UMRO 2017. godine

Aktuelna vlast poznata je po tome da nerijetko povlači poteze Read more

VIC DANA Mujo i anketa… (foto)

Šta se dogodi kad Muja zaustave anketari na cesti i Read more