IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BARANIN BEZGIĆ, poručio Krivokapiću, Abazoviću i Bečiću: “Za haos koji nastane vi ćete biti odgovorni” (foto, video)

Begzić je prethodno snimio video poruku, za koju kaže da ukoliko je ugledala svjetlost dana, onda je uspio u namjeri, kako kaže u snimku, da zauzme filijalu NLB banke u Baru…

BAR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 28.12.2021…13: 22…BARANIN BEZGIĆ, poručio Krivokapiću, Abazoviću i Bečiću: “Za haos koji nastane vi ćete biti odgovorni” (foto, video)

U ulici Maršala Tita u Baru, ispred poslovnice NLB banke, Baranin Edin Begzić prijeti da će aktivirati eksplozivnu napravu.

EDIN Begzić je prethodno snimio video poruku, za koju kaže da ukoliko je ugledala svjetlost dana, onda je uspio u namjeri, kako kaže u snimku, da zauzme filijalu NLB banke u Baru.

“Jer je ukrala pare od poštenog naroda i jadnog naroda i radnika firme Primorka iz Bara i to još od 2010”, kazao je Begzić u poruci.

On se obratio i čelnicima Vlade i Skupštine Zdravku Krivokapiću, Dritanu Abazoviću i Aleksi Bečiću. ”Vi ste trenutno na vlasti i imate moć”, kazao im je tražeći od njih da banka vrati radnicima novac.

“Sve što treba da uradite je da neko od vas pozove direktora NLB banke i da kaže vaša banka je ukrala pare od ovih jadnih radnika, molimo vas da u što kraćem roku isplatite im pare i to sa svom kamatom koja im pripada po zakonu”, kaže čovjek na snimku.

Čitaj još:   HOROR: Svađa prerasla u tuču, a onda je izvadio sjekiru i PALA JE KRV!

On je u nastavku snimka obrazložio istoriju problema radnika sa bankom.

“Za ovu pljačku u svi znali, ali je niko nije prijavio. Radnici jesu projavljivali ali niko ništa nije uradio po tom pitanju”, dodaje on.

Kako kaže, on ima veliku namjeru da se bori do kraja.

“Sa sobom ću imati, prije svega da zaštitim sebe, masku za lice i vizir, pancir, pištolj sa mecima, molotovljeve koktele, i dvije improvizovane eksplozivne naprave na daljinski okidač”, što je pokazao na snimku dodajući i da će na napravama biti kesice sa ekserima “kako bi znali što ih čeka”.

Poruku želim da uputim Abazoviću, ukoliko vi ili bilo ko u ovoj državi pošalje vojsku, policiju, da napadne radnike, kako biste odbranili ovu lopovsku banku od nas, haos koji nastane vi ćete biti odgovorni. Isto tako ukoliko dozvolite da nas neko napaden i isprovocira haos, kako bi se vama pripisao i trenutnim političarima vi ćete odgovorni za sav haos koji će nastati. Pošto znam da ćete da analizirate svaki dio ovog videa reći ću vam samo jednu rečenicu. Među ovim radnicima su moji otac i majka i ja sam spreman da se i te kako borim za njih i da dam život za njih”, poručio je on.

Čitaj još:   Vozač iz BiH, žestoko udario u kamion, suvozač ispao i poginuo na licu mjesta, niko u vozilu nije bio vezan...

izvor Standard.me

Dnevni horoskop za 11. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

DANAS ponesite kišobrane, biće pretežno oblačno vrijeme uz temperature do 33 stepena C… (foto)

Pretežno oblačno, povremeno sa kišom. najniža jutarnja temperatura oko 16° Read more