IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Bez odlaganja donijeti mjere za sprječavanje rasta oboljelih… (foto)

Epidemiološka situacija u Crnoj Gori je alarmanta, danas je najveći broj registrovanih infekcija na dnevnoj bazi od početka pandemije!!!

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28.12.2021…19: 22… MILO Đukanović: Bez odlaganja donijeti mjere za sprječavanje rasta oboljelih… (foto)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pozvao je nadležne organe da bez odlaganja donesu mjere koje će doprinijeti zaustavljanju ovakvog izuzetno opasnog trenda obolijevanja a građane da odgovornim ponašanjem zaštite svoje i zdravlje drugih.

Đukanović je reagovao povodom novih podataka prema kojima je u posljednjih 24 sata zabilježeno 1.120 novih slučajeva infekcije korona virusom.

-Epidemiološka situacija u Crnoj Gori je alarmanta. Danas najveći broj registrovanih infekcija na dnevnoj bazi od početka pandemije! Udvostručen broj novih slučajeva u proteklih 7 dana u odnosu na nedjelju ranije.

Pred nama je sezona praznika koja nosi najviši mogući rizik daljeg pogoršanja stanja.Pozivam nadležne organe da bez odlaganja donesu mjere koje će doprinijeti zaustavljanju ovakvog izuzetno opasnog trenda obolijevanja. A građane da svojim odgovornim ponašanjem zaštite svoje i zdravlje drugih, i time pomognu zdravstvenim radnicima da stanje vratimo pod kontrolu. Ono što svima priželjkujemo ovih dana – a to je dobro zdravlje u idućoj godini – stavimo danas i odmah na prvo mjesto. Zdravlje iznad i ispred svega- objavio je Đukanović na svom Tviter nalogu.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Budvom se danas upravlja iz Beograda, vrijeme je za promjene... (foto, video)

Podsjećamo, Đukanović je od prošle sedmice u samoizolaciji nakon što je otkriveno da je obolio od korona virusa. Tada je saopšteno da predsjednik ima blažu klinički sliku…

izvor Portal luca.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more