IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL ODVRATAN I BIJEDAN: Srbija u šoku, procurila poruka kćerke ratnog zločinca, čuvenom režiseru… (foto)

Sve objave Sonje Karadžić Jovićević na Twitteru „zaključane“, u Vučićevim medijima procurila je njena skandalozna poruka i da je ove godine upućena čuvenom režiseru Goranu Marković…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 28.12.2021…19: 22… SKANDAL ODVRATAN I BIJEDAN: Srbija u šoku, procurila poruka kćerke ratnog zločinca, čuvenom režiseru… (foto)

Sonja Karadžić Jovičević, potpredsjednica Narodne skupštine Republike Srpske, kćerka ratnog zločinca Radovana Karadžića aktivna je na društvenim mrežama.

No, iako su sve objave Sonje Karadžić Jovićević na Twitteru „zaključane“, u Vučićevim medijima procurila je njena skandalozna poruka iz novembra ove godine upućena čuvenom režiseru Goranu Markoviću.

Kćerka ratnog zločinca Radovana Karadžića je naime nezadovoljna zbog činjenice kako će reditelj Goran Marković snimati film o njenom ocu, a koji bi, kako ona smatra, blatio Srbiju i državne službe.

„Smrdo, oni su ga uhapsili i isporučili“, stoji između ostalog u skandaloznoj poruci Sonje Karadžić Jovičević, koja je poručila i kako je reditelj Goran Marković ranije pozivao na krvoproliće i nasilnu smjenu vlasti na ulicama Srbije, a sada sprema film o Radovanu Karadžiću, alijas doktor Dabiću, i tome kako ga je čuvala BIA, davala dokumente, dovodila “ženske”.

Čitaj još:   CRNA GORA: Popuštanje mjera, policijski čas od ponoći, kafići će raditi do 23 sata... (foto i video)

Za jednu političarku na visokom položaju, neprimjereno, odvratno, bijedno, samo su neki od komentara na društvenim mrežama…

izvor (SB)

Zauvijek se riješiti nesanice: Metoda vojnih pilota pomaže da zaspite za DVA minuta… (foto, video)

Metod uspjeva u 96 odsto slučajeva... ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, Read more