IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA NA LETU ZA TUZLU: Pokušao otvoriti vrata aviona- „Zašto me vodite tamo, je*em vam mater“ srušiću avion, ubiću sebe, ženu i djete… (foto, video)

Na letu danskog Billunda za Tuzlu dogodio se nesvakidašnji incident kada je muškarac pokušao otvoriti vrata aviona u vrijeme leta…

TUZLA: Regija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 29.12.2021…13: 22…DRAMA NA LETU ZA TUZLU: Pokušao otvoriti vrata aviona- „Zašto me vodite tamo, je*em vam mater“ srušiću avion, ubiću sebe, ženu i djete… (foto)

Avion niskobudžetne kompanije Wizz Air zbog magle nije mogao sletjeti na aerodrom u Tuzli, a nakon informacije da se let preusmjerava za Beograd jedan od putnika ustao je sa svog sjedišta te pokušao da otvori vrata…

Državljaninu Danske Sulejmanu Imamović, koji je verbalno vređao i prijetio zbog vanrednog sletanja aviona na beogradski aerdorom Nikola Tesla, određeno je zadržavanje do 24 sata po Zakonu o prekršajima.

DRAMA SE DESILA NA LETU ZA TUZLU: POKUŠAO JE NASILNO OTVORITI VRATA AVIONA JER NIJE ŽELIO PUTOVATI ZA BEOGRAD…

Muškarac je intervencijom kabinskog osoblja brzo savladan, što možete pogledati i u videu.

Čitaj još:   BEOGRAD PRAVNA POMOĆ: Bivšem pripadniku Armije RBiH Huseinu Mujanoviću određen pritvor, u BiH ambasadi kažu...

„Je*em vam majku gospodsku srpsku! Je*em vam mater u usta srpska! Je*em vam mater balijsku! Zašto šutite?“, izgovarao je on bijesno, sve vrijeme pokušavajući da se otrgne iz ruku mladića koji mu je ruke držao iza leđa, pokušavajući da ga zadrži.

“Neću da se smirim! Srušiću avion. Ubiću sebe, ženu i djete. Ali je*aću vam majku svima!”, zapretio je on . Kada je potom jedna stjuardesa pokušala da ga smiri, mirno spustivši ruku na njegovo rame, moleći ga da sjedne, zarad njegove bezbjednosti ali i zbog drugih putnika, on ju je nazvao ku*vom.

Nakon što je muškarac spriječen u namjeri isto je probala da učini i njegova supruga.

Muškarac je intervencijom kabinskog osoblja brzo savladan.

Nakon što je muškarac onemogućen, isto je probala učiniti i njegova supruga.

Nakon slijetanja na beogradski aerodrom oboje su uhapšeni…

izvor klix.ba

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more