IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN PAZARAC- PRIJETIO ljudima preko društvenih mreža i ZAHTJEVAO da mu predaju novac i…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Nišu, intenzivnim radom, rasvjetlili su više krivičnih djela prevara, ugrožavanja sigurnosti i iznuda u pokušaju i uhapsili H. Č. (1992) iz Novog Pazara, osumnjičenog da je izvršio ova krivična djela.

On se sumnjiči da je, preko društvenih mreža, od više osoba sa područja Mladenovca zahtjevao da mu predaju novac, markiranu garderobu i tompuse navodno za osobe iz kriminogene sredine koje su na izdržavanju zatvorske kazne, a potom im prijetio da će im, ukoliko mu ne daju, zapaliti kuće, stanove i lokale.

On se tereti da je ime osuđenika za koje je navodno tražio poklone birao na osnovu mjesta njihovog porijekla, a potom oštećenima slao fotografije na kojima su pretučene osobe, prijeteći im da će tako da završe ukoliko ne ispune njegove zahtjeve.

Efikasnim radom, beogradska policija ga je ubrzo identifikovala i uhapsila.

Čitaj još:   BIJELO POLJE: UHAPŠENI NJEMICA, SRBIN I ALBANAC...

H. Č. je takođe, kako se sumnja, sa svog telefona pozvao šestoricu muškaraca iz Niša i tražio da mu na račun uplate novac navodno na ime humanitarne pomoći ili za jedan fudbalski klub, što su petorica od njih i učinila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Policija poziva građane da se, ukoliko su oštećeni na ovakav ili sličan način, jave najbližoj policijskoj upravi ili stanici.

izvor: alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more