IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VREMENSKA PROGNOZA: Danas kiša, kako će vrijeme biti u naredna tri dana… (foto)

Danas pretežno oblačno vrijeme sa kišom, tokom dana padavine postepeno će slabiti i prestati…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29.12.2021…09: 22… VREMENSKA PROGNOZA: Danas kiša, kako će vrijeme biti u naredna tri dana… (foto)

VREMENSKA PROGNOZA: Nigde bez kišobrana- danas kiša i snıjeg, temperatura do 5 stepeni C…

Vjetar u Bosni slab promjenljivog smjera, u Hercegovini sjeveroistočnjak. Jutarnja temperatura od jedan do šest, na jugu do devet, najviša dnevna od četiri do 10, na jugu do 13 stepeni Celzijusa.

srijeda, 29.12.2021. godine
Slično kao u proteklom periodu, uz hladno vrijeme u jutarnjim i večernjim satima, danju sa umjerenim porastom temperatura zraka. Opšta slika će biti lošija u prijepodnevnim satima, ponajviše zbog nestabilnog vremena, potom će se, sa prestankom padavina, djelimično popraviti. Hronični bolesnici ne bi se trebali izlagati jačim naporima. Poželjno je posvetiti pažnju primjerenom odijevanju.

četvrtak, 30.12.2021. godine
Opšta slika biće ljepša u Hercegovini, uz duže sunčane intervale i više temperature zraka. U Bosni će tmurno vrijeme povremeno uzrokovati jačanje tegoba u vidu glavobolje, nervoze, dekoncentracije. Hronični bolesnici trebali bi reducirati boravak na otvorenom u jutarnjim satima, obzirom da će biti hladno, mjestimično i maglovito. Danju malo ugodnije, uz djelimično zatopljenje.  

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Jutarnja temperatura oko tri, a najviša dnevna oko sedam stepeni Celzijusa.

Čitaj još:   VIRUS NE ODUSTAJE: Duplo više novooboljelih u Italiji nego juče, povećao se i broj umrlih... (foto)

Slično kao u proteklom periodu, uz hladno vrijeme u jutarnjim i večernjim satima, danju sa umjerenim porastom temperatura zraka.

Opća slika će biti lošija u prijepodnevnim satima, ponajviše zbog nestabilnog vremena, potom će se, sa prestankom padavina, djelimično popraviti.

Hronični bolesnici ne bi se trebali izlagati jačim naporima. Poželjno je posvetiti pažnju primjerenom odijevanju.

Sutra u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla i niska oblačnost. U večernjim satima, u sjevernim područjima lokalno sa slabom kišom ili rosuljom.

U Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od jedan do šest, na jugu do devet, a najviša dnevna od pet do 11, na jugu do 14 stepeni Celzijusa.

U petak pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne razvedravanje u Krajini i Hercegovini, a tokom noći i u ostatku zemlje.

U jutarnjim satima i dio prijepodneva slaba kiša ili rosulja je moguća u centralnoj i istočnoj Bosni.

Jutarnja temperatura od četiri do devet, na jugu do 12, a najviša dnevna od 10 do 16 stepeni Celzijusa.

U subotu u centralnim i istočnim područjima pretežno oblačno vrijeme, uz mogućnost slabe kiše. U ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano.

Jutarnja temperatura od četiri do devet, na jugu do 12, a najviša dnevna od 11 do 17 stepeni Celzijusa.

Čitaj još:   SRBI na Novom Zelandu se PLAŠE OSVETE... (foto)

http://iBalkan.net

Vremenska prognoza se NIKOM NEĆE DOPASTI evo šta slijedi… (foto i video)

NIKAKO NE NAPUŠTAJTE KUĆU BEZ KIŠOBRANA... SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, Read more