IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRONAĐENE NESTALE DJEVOJČICE: Mladi atletičar bio sa njima, evo gdje su nađeni… (foto)

Djevojčica A. S. koja je nestala zajedno sa dvije drugarice, A. i J. N, prije tri dana na Voždovcu u Baogradu, pronađene su sinoć, potvrdila je njena majka…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 31.12.2021…12: 22… PRONAĐENE NESTALE DJEVOJČICE: Mladi atletičar bio sa njima, evo gdje su nađeni… (foto)

Kako mediji nezvanično saznaje, nestali atletičar V.B. (17) pronađen je zajedno sa nestalom A.S. i njene dvije drugarice A. i J.N.

Njena majka je izjavila da je A.S. navodno bila u provodu, i da je trenutno u stabilnom stanju.

One su sinoć sve pronađene, još uvijek se utisci sliježu, bile su u provodu, to je sve što vam mogu reći– kratko je odgovorila ona za Telegraf.

Podsjetimo, djevojčica je nestala zajedno sa dvije drugarice u utorak na Voždovcu.

Čitaj još:   Fenomenalna partija na otvaranju Evropskog prvenstva: "Lavice" se poigravale sa Španijom u "Morači" 30: 23... (foto, video)

Kako su saopštili iz MUP- a, četvero maloletnika čiji je nestanak prijavljen 29. decembra, odnosno 30. decembra, pronađeni su sinoć na teritoriji Opštine Zemun.

Podsjetimo, potraga za mladićem V.B. (17) iz Beograda koji je nestao u utorak, okončana je, potvrdili su članovi njegove uže porodice, ali nisu željeli da podele detalje ovog slučaja.

Njegova rođaka je na svom fejsbuk profilu takođe potvrdila da je pronađen.

izvor Telegraf.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more