IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HRVATSKA I DALJE NA NOGAMA: Nadzorne kamere snimile nestalog momak iz Splita- Da li je upao Savu? (foto, video)

Matej Periš (27) iz Splita, su nadzorne kamere snimile kako izlazi iz kluba i spušta se stepenicama ka rjeci, navodno je to uradio jer je u toaletu kluba “Gotik” bila velika gužva, navode beogradski mediji…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 02.01.2022…15: 52…   HRVATSKA I DALJE NA NOGAMA: Nadzorne kamere snimile nestalog momak iz Splita- Da li je upao Savu? (foto, video)

Mladić iz Splita došao je sa svojim prijateljima na novogodišnji provod u Beograd, ali je potom nestao iz lokala na obali Save. Noć između 30. i 31. decembra mladići su riješili da provedu u jednom od beogradskih noćnih klubova, u “Gotiku” u Beton hali na obali Save.

Sve je bilo u redu, društvo se vratilo u apartman koji su iznajmili. Pošto se Matej nije vraćao, shvatili su da nešto nije u redu. Otišli su prvo do “Gotika” gde su pronašli Splićaninovu jaknu na garderobi. To je bio znak za uzbunu i mladići su prijavili njegov nestanak.

Mladić iz Splita je, navodno, te večeri, kada je poslednji put i viđen, htio u toalet, ali se zbog gužve odlučio da nuždu izvrši napolju. Ovo, kako se sve to navodi, opravdava i zašto je Splićanin izašao bez jakne.

Čitaj još:   HAOS U ĆIRILICI: Kako se uživo farbaju laži i podižu tenzije u Bosni i Hercegovini (foto i video)

Po tragovima patika na betonu iza ograde vidi se da obala Save često koristi kao i toalet. Sava je na tom mjestu duboka više od 4 metra, jer je to i isto kao i pristanište rečnih kruzera. Osim toga nivo Save je ovih dana visok zbog padavina, voda je mutna, vidljivost je možda dvadesetak santimetara. Voda je brza i nosi dosta otpadaka, među kojima je i dosta debala i granja. 

Policija je, kako navode mediji, na osnovu mobilnog telefona ušla u trag poslednjim kontaktima nestalog Mateja, a poznata je i njegova poslednja lokacija pre nego što je telefon ugašen. Posle gašenja, nije više bilo moguće pratiti kretanje Periša.

Inače, rečna policija uputila se danas u potragu za Perišem i plove pored Beton hale duž rjeke Save. Otac nestalog Periša Nenad trebalo bi danas da stigne u Beograd.

izvor Direktno.rs

Čitaj još:   MILO Đukanović traži energičniju primjenu epidemioloških mjera... (foto i video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more