IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HRVATSKA NA NOGAMA: Prijatelj objavio snimak beogradskog kluba iz kojeg je nestao 27- godišnjak u Beogradu… (foto, video)

U NOVOGODIŠNJOJ noći u Beogradu nestao je 27- godišnji Splićanin Matej Periš…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 02.01.2022…09: 52…   HRVATSKA NA NOGAMA: Prijatelj objavio snimak beogradskog kluba iz kojeg je nestao 27- godišnjak u Beogradu… (foto, video)

Matej je, podsjetimo, s prijateljima otputovao u glavni grad Srbije na doček Nove godine.

Posljednji put je viđen oko 2:30 u beogradskom klubu Gotik. 

Kako javlja Blic, njegovi prijatelji su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmero prvo otišlo na večeru u jedan restoran, a onda u klub Gotik. Kada je u jednom trenutku društvo shvatilo da Mateja već neko vrijeme nema, počeli su ga tražiti unutra. Na izlazu iz kluba shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i u okolici kluba.

Nakon neuspješne potrage otišli u smještaj koji su unajmili te su se nadali da će se Matej ujutro pojaviti. Kad se to nije dogodilo, kontaktirali su policiju.

Jedan od njegovih prijatelja na YouTubeu je objavio kratki video snimljen ispred kluba u kojem je Matej zadnji put viđen.

Jedan od Matejevih prijatelja snimio je ulaz u klub na obali Save, okolne lokale i šetalište. Svojom kamerom snimio je i obližnje kamere, kazavši da se nada da postoji neka snimka koja bi mogli pomoći u potrazi.

Čitaj još:   ZAŠTO BOSNOM LETE GOLE FOTKE PROFESORKE: Hoće da mi unište život...

Prišao je metalnoj ogradi, govoreći da je dovoljno visoka te da je osoba ne bi tek tako mogla preskočiti ili nekim slučajem upasti u vodu.

“U klubu nije bilo opasnog društva”

Komentirajući atmosferu u klubu, rekao je da su u njemu bili mladi, još mlađi od njega i njegovog 27-godišnjeg prijatelja Mateja. Dodao je da nije bilo opasnog društva.

“Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovjek nekako spremiti u džep i negdje ga odnijeti. Ili eventualno nikad nije izašao iz kluba i pospremili su ga u neki podrum. Može se saznati tko radi u klubu”, govori na snimci prijatelj Mateja Periša.

Beogradska policija, navodi Blic, intenzivno traga za Perišem. Pregledavaju se snimke sa sigurnosnih kamera u blizini mjesta na kojem je Matej nestao, a policija razgovara i s njegovim prijateljima.

Ako imate informacije o Mateju Perišu, javite ih u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

izvor Index.hr

NIK Đeljošaj: GOODBYE Krivokapiću…

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj uputio je poruku premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Read more

ADNAN Čirgić: Nakaradnija od ove može biti samo Vlada koju DRITAN Abazović sastavi

Potrče li suverenističke i manjinske partije u zagrljaj Dritanu Abazoviću, to Read more