IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“U policiji nema mjesta za ljude koji pozivaju na zločine”… (foto, video)

“U policiji nema mesta za ljude koji pozivaju na zločine, bez obzira da li to rade u kafani ili na ulici”, istakao je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 04.01.2022…00: 52… “U policiji nema mjesta za ljude koji pozivaju na zločine”… (foto, video)

“Oj, Pazaru, novi Vukovaru, oj, Sjenice, nova Srebrnice” su reči koje su pevali pripadnici MUP-a Srbije u Priboju u društvu svojih starešina, od kojih niko nije reagovao i zaustavio ovo šovinističko divljanje. Zato niko od njih više ne sme da nosi uniformu srpske policije…

Svi koji su se nalazili u kafani moraju biti momentalno suspendovani i protiv svih mora biti pokrenut ne samo disciplinski, već i krivični postupak. Slavljenje rođenja deteta i pozivanje na vršenje zločina nešto što apsolutno niko ne može da razume ni da prihvati- naveo je Borko Stefanović i zaključio:

Čitaj još:   HOROR U BIH: JEZIV NAPAD MEDVJEDA, Zvijer otkinula čovjeku nogu i izujedala ga, jedva spasio živu glavu...

Srbija je zemlja svih njenih građana koji se moraju osećati bezbedno bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost. Istorija nas je naučila kako je lako poremetiti međunacionalne odnose i kako tragične posledice to može da izazove na živote svih nas. Obaveza svakog pristojnog čoveka je da zaštiti svoje komšije i gradi sa njima odnose uvažavanja i poštovanja shvatajući naše razlike kao bogatstvo.

izvor Direktno.rs

Dnevni horoskop za 22. januar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

SKANDAL: Vučić OPOZVAO AMBASADORA koji je UMRO 2017. godine

Aktuelna vlast poznata je po tome da nerijetko povlači poteze Read more

VIC DANA Mujo i anketa… (foto)

Šta se dogodi kad Muja zaustave anketari na cesti i Read more