IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. januar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Rak okrenut porodici, Lav se snalazi u ulozi menadžera, Vaga nema vremena za ljubav, dok Škorpija gubi kontrolu nad svim segmentima. Ovo je dnevni horoskop za 08. januar 2022. godine.

OVAN
Posao: Ovaj put ste malo više izbirljivi po pitanju ponuda koje ćete imati. Niste sigurni baš šta inače želite, ali nije na odmet i da se dobro informišete u vezi cijele postavke po vama možda nekog problema ali zasigurno nije toliko loše kao što ste vi zamislili.

Ljubav: Nemate veliki problem što se emocija tiče jer ste neko ko umije izuzetno dobro da procijeni cijelu situaciju u vezi sa osobom koja vam se dopada. Oni zauzeti su u prilici da zadrže partnera i učvrste vezu.

Zdravlje: Moguće da ćete imati povremeno lupanje srca.

BIK
Posao: Polje inostranstva izuzetno povoljno otvoreno na nivou koji niste očekivali. Možda ćete imati povećane finasijske prilike jer nema razlog da ovako dobre aspekte izbjegavate na nivou koji nije baš prihvatljiv. Očekuju se velike ovacije na ovom polju pa ih iskoristite.

Ljubav: Lav ili jedan Strijelac su izuzetna prilika ako ste slobodni, a oni koji su u braku mogu da imaju male trzavice u komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje: Provjerite rad štitne žlijezde.

BLIZANCI
Posao: Nije na odmet da o jednoj ponudi preko prijatelja ipak razmislite u vezi sa poslom koji ste spremni oberučke da prihvatite. Imaćete i dovoljno vremena da sve dovedte u red kako bi na miru dočekali isplatu koja je neminovna.

Ljubav: U vašim očima se vidi žar za jednom osobom preko posla već neko vrijeme, ali su aspekti izuzetno povoljni u narednom periodu na polju emocija.

Zdravlje: Dovoljno ste upućeni u cijelu situaciju pa terapija koju imate će biti dobro sprovedena.

RAK
Posao: Nemate velike oscilacije na finansijama ako pravilno odigrate jedan potez koji zasigurno nećete prepustiti slučaju. Nešto novo birate ovaj put u sasvim drugoj priči koju ste dovoljno dugo čekali. Prilika se ne propušta i vi to znate savršeno kroz do sadašnji rad.

Ljubav: Vaša senzitivna priroda može da se učini drugim ljudima kao loša strana samoće. Možete preko kontakata doći do osobe o kojoj ste sanjali, a to će ovaj put vaša porodica biti.

Zdravlje: Imaćete priliku da se odmorite što vam se i savjetuje.

LAV
Posao: Imate isplanirane poteze koje ćete sprovesti kao dobar menadžer koji ima savršen plan za akciju koja vam se protežira kroz polje posla. Podrška cijelog tima je zagarantovana s obzirom da ste dugo u poslovnoj priči pa se možete zasigurno osloniti bez velikih neprijatnosti.

Čitaj još:   VUČKOVA BLAMAŽA: Moli PAPU FRANJA, da ne prizna KOSOVO...

Ljubav: Neki drugi vatreni znak sa vama pravi benefičnu priliku ili veliki trigon pa jedan Strijelac ili neki Lav su odlična prilika koja može da vam se desi.

Zdravlje: Manja glavobolja zbog umnog naprezanja.

DJEVICA
Posao: Posao koji ste ranije radili ima pretenziju preko aspekata i retrogradnih planeta da se ponovi ovaj put u istom intenzitetu pa se slobodno upustite u novi izazov po starim pravilima. Nije na odmet da se malo raspitate i o nekoj ponudi vezano za posao koji nosi sa sobom dobro umijeće sa rukama tj. neka vrsta zanatskog posla.

Ljubav: Jedan Bik je odlična prilika ako ste se malo distancirali od osobe koja je rođena u znaku Jarca. Zauzeti su ovaj put u malo mirnijoj varijanti uz svog stalnog partnera.

Zdravlje: Solidno.

VAGA
Posao: Osoba rođena u znaku Jarca je zainteresovana da vam pomogne u vašim finansijama jer je uvidjela vaš talenat na putu ka uspjehu. Biće to jedna plodna saradnja na nivou dogovora koji nosi izuzetnu atmosferu na poslu. Nemate razlog za brigu jer ste ovaj put pod uplivom benefične energije.

Ljubav: Manje ćete se baviti ovom temom jer ste isuviše zauzeti na drugim segmentima. Možete se ponadati eventualno jednoj priči gdje se nazire jedan susret koji zakazujete ipak za kasnije.

Zdravlje: Moraćete da obratite pažnju na mokraćne kanale jer su oni malo slabija tačka.

ŠKORPIJA
Posao: Nešto ste zamislili i želite to i da realizujete jer nemate trenutno veliki uticaj na sam tok događaja ovaj put koliko na samu postavku cijele studije. Jedan projekat je zagarantovana priča za vašu finansijsku situaciju. Malo više razvijanja same studije ćete kasnije naravno odlično da naplatite.

Ljubav: Možete imati izuzetno dobru priču ako se otvorite na ovom polju prema osobi rođeni u znaku Bika jer to je jedna priča koju niste završili. Vrijeme je za jedno druženje iz koga može da se nazire jača ljubav na duže staze.

Zdravlje: Reproduktivni organi su vam osjetljiva tačka.

STRIJELAC
Posao: Malo ste se zamislili vezano za svoje finansije i nije vam prijatna situacija na ovom polju. Smatrate da vrijedite dosta više, ali druga strana je dosljedna svom mišljenju i ne odustaje od svojih ideja. Moraćete da se dovoljno dugo trudite na ovom polju kako bi imali mnogo više od trenutno onoga što dobijate.

Ljubav: Prostrijeliće vas strijela ljubavi i nećete imati izbora osim da se prilagodite osobi na koju polažete mnogo računa.

Zdravlje: Vaša slaba tačka je vaš stomak.

Čitaj još:   VIC DANA: Mujo i kratko pamćenje... (foto)

JARAC
Posao: Vaša priča o karijeri je u malom zaleđu jer ste uvidjeli da je možda više problem tehničke prirode u cijelom procesu jer ste uvidjeli propuste koje morate da popravite jer vas Saturn upozorava na neke dijelove koje niste završili i naučili. Planeta koja se zove učitelj-mučitelj je upravo pokazala pravo lice.

Ljubav: Djevica je odličan izbor i nećete morati da se dugo zadržavate u fazi udvaranja. Ovdje su stvari konkretne i konačno se otvaraju aspekti na benefičan način gdje možete da odahnete ovaj put.

Zdravlje: Moraćete da poradite na solarnom pleksusu.

VODOLIJA
Posao: Mala opomena na polju posla od strane šefa je evidentna. Vaš nemirni duh iziskuje potpuno drugačiju energiju od one kakvu vi sami protežirate. Malo ste paušalno pristupili cijeloj aktivnosti što se ne dopada vašim nadređenima. Nemojte se opirati promjenama jer ste samo vi na gubitku ako ne poslušate.

Ljubav: Vaša nestalnost iritira partnera pa malo više emocija pokazujte jer ne možete da pobjegnete od sebe, a sa druge strane ne zapostavljajte osobu koja vam mnogo znači.

Zdravlje: Dan je odličan za meditaciju.

RIBE
Posao: Posao kojim se bavite vam donosi veliku satisfakciju i nemate namjeru da mijenjate ono što ste postigli. Imate odličnu podršku i to od ljudi koji se ne nalaze u vašoj državi. Možete ostvariti izuzetnu komunikaciju naročito sa strancima jer imate aktivno polje inostranstva.

Ljubav: Partner će vas ovaj put izvesti na večeru pa očekujte prijatno iznenađenje. Oni zauzeti će imati prijatnu situaciju pa se slobodno opustite.

Zdravlje: Nemate većih problema.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more