IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Đurašković: Bečić i Krivokapić da zabrane emitovanje Happy TV u Crnoj Gori… (foto, video)

Potpredsjednik SDP- a Nikola Đurašković pozvao je danas predsjednika Skupštine Crne Gore Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da hitno reaguju i zaštite dignitet žene, majke i poslanice Draginje Vuksanović Stanković nakon današnjih brutalnih uvreda Vojislava Šešelja na Happy televizijskom smetlištu…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 07.01.2022… 00: 52… NIKOLA Đurašković: Bečić i Krivokapić da zabrane emitovanje Happy TV u Crnoj Gori… (foto, video)

“Pozivamo i ministarku javne uprave Tamaru Srzentić da bez odlaganja preduzme radnje na zabrani emitovanja TV Happy u Crnoj Gori. Očekujemo od Zdravka Krivokapića i Alekse Bečića da umjesto ćutanja, koje bi moglo da znači i odobravanje što bi bilo zapanjujuće, iskoriste sve zakonske mogućnosti i zabrane da ovo smeće od tv stanice koja širi mržnju prema Crnoj Gori, njenom multietničkom skladu i građanskoj orjentaciji”, navodi NIKOLA Đurašković.

Čitaj još:   PONOR I KOŠMAR  SE NASTAVLJA: Upaljen narandžasti meteoalarm, visoke temprature, grmljavinsko nevrijeme i udari vjetra... (foto)

Ukoliko, kaže on, jasno ne osude mizogino divljanje velikosrpskog lajavca smatraćemo da isto podržavaju jer su svojim dosadašnjim djelovanjem, nažalost, pokazali da su im Šešeljevi stavovi puno bliži od građanske i evropske Crne Gore, a ćutanje na uvrede upućene Cetinjankama i Cetinjanima najbolja su potvrda takvog djelovanja…

izvor Standard.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   DINA Bajramspahić: SLAVEN Radunović, je pokazao pravo lice DF- a, tvrdnjom da manjinski narodi nijesu punopravni građani... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more