IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ IDE REDOM, NAPAO I Memedovića: Lažne suze foliranata… (foto, video)

Svi koji drugačije misle od Aleksandra Vučića, automatski postaju njegovi neprijatelji i bivaju provlačeni kroz blato, na red je sada eto došao i Jovan Memedović, zaštitno lice RTS- a i čovjek koji se bori za zdrav vazduh, vodu i zemlju, za razliku od predsjednika Srbije…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 07.01.2022… 00: 52… VUČIĆ IDE REDOM, NAPAO I Memedovića: Lažne suze foliranata… (foto, video)

Predsjednika Srbije, koji nema ni dana radnog staža, ali zato zna da vređa neistomišljenike, a Memedović se našao na Vučićevom udaru jer je, videvši kakva je situacija u Gornjim Nedeljicama, zaplakao…

Vučić se ne libi da, kada god se pojavi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a to je svakodnevno, napadne one koji se ne slažu sa njegovim odlukama, mišljenjem, interesima…

Nije Vučić a sve to i do sada birao sredstva, direktno ili putem tabloida koje kontroliše napadao je političke neistomišljenike, a sada je očigledno odlučio da proširi listu, pa je udario i na Jovana Memedovića, čovjeka koji je dugi niz godina zaštitno lice Radio- televizije Srbije i koji, za razliku od Vučića, ne može mirno da gleda kako sela propadaju.

Tako je naprednjački lider i samo i slobodno vrijeme predshednik Srbije pomislio da je Badnji dan idealan trenutak da pošalje još koju otrovnu strijelu, pa je izjavio sledeće:

Čitaj još:   EVO Zašto je dobro jesti mladi luk svaki dan? (foto, video)

 Ne mogu ni da gledam te lažne suze raznih foliranata u ovoj zemlji koji glume da im je do nečega stalo, a pri tome nemaju pojma ni o čemu- rekao je Aleksandar Vučić.

Tako je napao Jovana Memedovića, koji je, dok je prolazio kroz Gornje Nedeljice, a gde Rio Tinto planira da kopa litijum, zaplakao. I tom prilikom skrenuo pažnju koliko je bitno da se očuva selo.

– Da li smo svesni šta mi, zapravo, imamo? Koliko dobre zemlje imamo, koliko izvora i reka imamo, koliko još uvek zdrave hrane imamo? Jesmo li svesni da mnoge druge zemlje to nemaju? – upitao je Jovan Memedović i uputio apel:

– One žude za tim i zavide nam. Budimo pametni, sačuvajmo to što imamo. Čuvajte svoje okućnice, livade, domaćinstva, sačuvajte zemlju na kojoj ste rođeni. Još uvek ovde, u našoj zemlji priroda je na našoj strani. Onda ne idite protiv nje.

Memedović je prošao automobilom kroz selo Gornje Nedeljice, koje je najviše na udaru Rio Tinta, a prizori napuštenih i urušenih domaćinstava naterali su mu suze na oči.

Čitaj još:   BOSANAC ILI HRVAT: Kako je MUSTAFA MUJICA Nadarević odgovarao na ovo pitanje... (foto i video)

– Možete da zamislite koliko ovo meni teško pada, kad 20 godina pričam “Ljudi, ne napuštajte sela, držite se sela”. To je održalo ovaj narod tolike godine i ovu zemlju. Najvrednije što imamo je na selu- konstatovao je Memedović.

I, eto, takav apel, ljudski, očigledno se nije svidio Vučiću, mada nikome nije jasno zbog čega, pa je sada napao i zaštitno TV lice RTS- a. Pitamo se samo ko li je sledeći…

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more