IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT SA DRUŠTVENIH MREŽA Pršte šale i za Božić: Šarić na slobodi, Novak u pritvoru… (foto, video)

Najveći hrišćanski praznik Srbi dočekuju kao i uvek, nasmijani i beskrajno duhoviti, povod da se našale za Božić građani su iskoristili zbog bizarne situacija u kojoj se nalazi teniser Novak Đoković, ali i Šolakova kupovina engleskog kluba Sautemptona…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 08.01.2022… 00: 52… HIT SA DRUŠTVENIH MREŽA Pršte šale i za Božić: Šarić na slobodi, Novak u pritvoru… (foto, video)

Da mi je neko prije dvije godine rekao da će Darko Šarić Božić dočekati u svojoj kući, a Novak Đoković u pritvoru, mislio bih da je lud- glasi jedna od šaljivih poruka korisnika društvenih mreža.

U svakoj šali ima istine, pa je zaista nevjerovatno da je Darko Šarić, osoba koja je optužena za šverc više tona kokaina, danas u svojoj kući, odnosno da je pušten u kućni pritvor.

S druge strane, najbolji teniser svijeta i osoba koja treba da bude primer svakome, Novak Đoković nalazi se u pritvoru, odnosno u australijskom hotelu koji je namjenjen za ilegalne migrante. Ovakav rasplet situacije ni najmaštovitiji umovi ne bi mogli smisliti.

Čitaj još:   SKANDAL MU JE DRUGO IME: Gdje se pojavi Miroslav Pržulj- Lepi Mića haos je... (foto i video)

Građani su Božić iskoristili da se našale i na račun Šolakove kupovine premijerligaša FK Sautempton, zbog koje vlast već danima nema miran san.

Da ka vrhu lige Sautempton hodi, mir Božiji, Hristos se rodi- glasi i ta šaljiva poruka, a građanin je inspiraciju našao u božićnim čestitkama u stihu koje se svake godine dele po društvenim mrežama.

Narod je još jednom pokazao zašto mnogi misle da su građani Srbije jedni od najduhovitjih. Naša sposobnost da aktuelne teme pretvorimo u šalu je neverovatna…

izvor Direktno.rs

PUTNIK U AVIONU KRIŠOM SLIKAO ĐOKOVIĆA: EVO ŠTA JE ČITAO

Prije par dana je konačno došao kraj sage oko Novaka Read more

VIC DANA: U Mostaru šiba bura, kompresija pala ispod nule, u kafić uletio zapuhani Mujo… (foto)

„Joj, brate bolan ne bio...“ MOSTAR: BiH, Zanimljivosti, srijeda, 19.01.2022…00: Read more

Milo ĐUKANOVIĆ i DPS ne kriju zadovoljstvo: “Podržat ćemo svaku inicijativu koja će dovesti do…” (foto, video)

Demokratska partija socijalista će pažljivo pratiti dalje poteze predlagača inicijative, Read more