IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA JE KLJUČNO I ZBUNJUJE ISTRAŽITELJE: Sudbina Matejevog mobitela, sumnja se na dva scenarija… (foto, video)

Mobilni telefon koji je pripadao Mateju, od trenutka njegovog nestanka ne šalje ni jedan jedini signal, oni koji sve istražitelji je da se sumnja na to da je mobilni telefon mladog Splićanina u potpunosti uništen, dodatno otežava njegov pronalazak…

SPLIT- BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, subota, 08.01.2022… 19: 52… ŠTA JE KLJUČNO I ZBUNJUJE ISTRAŽITELJE: Sudbina Matejevog mobitela, sumnja se na dva scenarija… (foto, video)

MLADI Splićanin Matej Periš (27) nestao je u Beogradu prije više od osam dana. Toliko traje i misterij njegovog nestanka te potraga za bilo kojim dokazom koji bi pomogao policiji u rasvjetljavanju tog slučaja.

“Sumnjamo na to da je Matej ili bacio telefon u vodu ili s njim upao u Savu. Jedino ako je u potpunosti mobilni telefon uništen, jedino mu tada nije moguće ući u trag. Zbog toga Matejev telefon ne šalje ni jedan jedini signal”, počinje priču za Telegraf.rs dobro obaviješten izvor iz policije koji radi na slučaju Mateja Periša.

Prema njegovim riječima, na osnovu snimki na kojima, vjeruje se, Matej trči ulicom policija je zaključila da je mladić najvjerojatnije bio pod utjecajem opijata i alkohola.

Čitaj još:   Vic dana Dolazi zeka u apoteku...

“Tijekom istrage došli smo do informacije da nestali prije nije koristio opijate, a veoma je rijetko i pio. Prema riječima njegovih prijatelja i oca, on je vodio zdrav život. Kao takvome bila mu je potrebna i veoma mala količina alkohola i opijata da uđe u takozvanu psihotičnu epizodu…

Na osnovu toga smo i zaključili zbog čega tako brzo trči i povremeno se osvrće. U takvom stanju čovjek ne osjeća ni da mu je hladno ni nešto drugo. Osoba koja je pod halucinacijama može istom brzinom trčati od Save do Karaburme”, objašnjava sugovornik Telegrafa.

Na pitanje kakve su šanse da je ostao živ ako je ušao u Savu, izvor iz policije kaže: 

“Kobnog dana temperatura vode bila je svega šest stupnjeva. I da je Superman u pitanju, mogao bi biti svega 10 minuta živ u njoj.”

Kako Telegraf.rs doznaje, policija nije došla ni do jednog jedinog dokaza da se radi o kaznenom djelu nad mladim Splićaninom.

izvor Index.hr

VEĆ VIĐENO: Vučića hoće da ubiju 5.438. put? (foto, video)

Here we go again, što bi rekli Englezi. Nećete vjerovati, Read more

VUČIĆ Platio milionske penale, pa uskočio u “brzi” voz do negde… (foto, video)

Naprednjačka krilatica "brže, jače, bolje" zamalo je dobila svoje ostvarenje Read more

UŽAS i Vapaj korisnika: Ovo nije dom za njegu, već za umiranje… (foto)

Situacija je sve gora. Evo nakon novogodišnjih praznika, oko pedeset Read more