IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ERVIN Ibrahimović: Nijedna ozbiljna Vlada se ne može formirati bez Bošnjačke stranke

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je da se ni jedna ozbiljna buduća Vlada ne može graditi bez Bošnjačke stranke.

On je to kazao na tokom 5. Opštinske izborne Skupštine Bošnjačke stranke Plav.

Na sjednici su delegati izabrali novi saziv Opštinskog odbora.

“U novi saziv OO, koji broji 45 članova, značajan je broj novih članova, koji do sada nisu bili u organima partije”, saopšteno je iz BS-a.

Predsjednik stranke Ervin Ibrahimović na početku sjednice kazao je da se ni jedna ozbiljna buduća Vlada ne može graditi bez Bošnjačke stranke.

“Ankete pokazuju da smo mi partija koja trenutno ima najveću podršku u Plavu. Ovaj grad, koji treba da bude turistički centar ovog dijela Crne Gore, ima sve predispozicije za tako nešto. Uz pomoć države i u saradnji sa našom dijasporom, siguran sam da ovaj grad ima perspektivu. Pokazali smo u prethodnom periodu, od 2016. godine, kada smo se mi pitali, tada su investicije stigle u Plavu”, kazao je Ibrahimović.

Čitaj još:   UŽAS: Autobus sletio sa nadvožnjaka, 14 smrtno stralih, 20 ozlijeđenih putnika... (foto i video)

Potpredsjednik Bošnjačke stranke Damir Gutić, istakao je da je plavski odbor BS uvijek bio najzainteresovaniji politički subjekt za razvoj Plava.

“Znamo da naši sugrađani to očekuju od nas i mi konstantno radimo na poboljšanju uslova za sve građane Plava. To smo radili uvijek, kada smo bili državna vlast posebno, radimo to kao činilac opštinske vlasti i smatramo da nam pripada da na sljedećim izborima dobijemo najveću podršku građana, čime bi preuzeli vođenje opštine Plav”, kazao je Gutić.

Skupštini su pored predsjednika Ibrahimovića i potpredsjednika Gutića, prisustvovali i generalni sekretar Admir Adrović, potpredsjednik Jasmin Ćorović, članovi Predsjedništva, predsjednici drugih odbora BS, kao i članovi Glavnog odbora.

Svečanom dijelu Skupštine prisustvovali su i predstavnici DPS-a, SDP-a, SD-a i Albanske alternative.

izvor: kodex.me

ERVIN Ibrahimović: DA SE ZAHVALIMO OVOJ I PRAVIMO NOVU VLADU…

Novoizabrani potpredsjedsjednik Skupštine Crne Gore Ervin Ibrahimović kazao je da Read more

Ibrahimović: AKTUELNA VLAST CRNE GORE SE SVETI BOŠNJACIMA- Brisanjem iz biračkog spiska…

Planiranim izmjenama Zakona o registrima prebivališta i boravišta, kojima aktuelna Read more