IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOJIN MIJATOVIĆ O DODIKOVOM CIRKUSU: “Danas sam u Banja Luci dao izjave za ZDF, TRT, BBC, CNN, RAI i jasno poručio…” (foto)

Nakon režimeske priredbe u Banjoj Luci povodom neustavnog dana RS- a, na društvenim mrežama oglasio se Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP- a…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 09.01.2022… 15: 52… VOJIN MIJATOVIĆ O DODIKOVOM CIRKUSU: “Danas sam u Banja Luci dao izjave za ZDF, TRT, BBC, CNN, RAI i jasno poručio…” (foto)

Mijatovićev status pod naslovom “Završen još jedan Dodikov cirkus, kapitulacija jednog kriminalca” prenosimo integralno:

Njegov stav prenosimo u cjelosti:

“Završen je još jedan Dodikov cirkus, broj građana koji su došli da gledaju cirkus govori sve.

Obožavaoci režima mogu sad vratiti gledanju Zadruge, popunjavanju formulara za radne vize, i još kojoj plati na budžetu, jer brzo ide kraj cirkusa para više nema, a neće ni biti!

Prisustvo predstavnika međunarodne zajednice govori sve, Dodik je odbačen, izolovan i više nije relevantan pa ni za one u koje se kune da stoje iza njega.

Ono što je prikazao predstavlja jad i bedu budžetske vladavine, predstavlja rezultat dvodecenijske pljačke kriminala i korupcije.

To što je dobio šamar od cele međunarodne zajednice je očekivano, ali je šamar iz Srbije bio jak, od Vučića je dobio samo ostatke potrčaka i kafe kuvarica Slobodana i Mire Marković, simbolično zaista ko zna da gleda.

Smatram vrlo bitnim da reakcije iz ostatka zemlje na Dodikovo divljanje su bile zrele i državničke, sem redovnih patriota koji izginuše za BiH do poslednje budžetske pare, a ne videh ih danas u Banja Luci!

Jedna propala politika se gasi u BiH, u danima koji slede ide sunovrat i međunarodna izolacija istih takvih politika u preostala dva etnonacionalan korpusa, sledi žestoki obračun međunarodne zajednice sa kriminalom i korupcijom pod zastavama etnonacionalnih plemena.

Danas sam u Banja Luci dao veliki broj izjava za gotovo sve prisutne svetske medije ( ZDF, TRT, BBC,CNN, RAI…) sa jasnom porukom:

  • Bosna i Hercegovina je jedinstvena, suverena i nezavisna država, ovde žive pošteni i čestiti ljudi.
  • Sledi obračun sa krimialom, korupcijom, fašizmom i etnonacionalizmom na sve tri strane!
  • Jači su građani ove zemlje od etnonacionalnih matrica kojima nas truju 30 godina, željni smo života, mira i razvoja.
  • izvor (SB)
Čitaj još:   NOVO UPOZORENJE IZ SARAJEVA: Zelene beretke poslale poruku novim članovima… (foto)
Država zbog Vesne Bratić nastavlja da plaća izgubljene sudske sporove…

Upravni sud je usvojio tužbu članova prvog saziva Etičkog komiteta Read more

MILOŠ Nikolić: JEDNOM SMO DOZVOLILI DA BUDEMO ZAVEDENI zelenom politikom MALOG NAPOLEONA, drugi put na to nemamo pravo…

“Autorski tekst predsjednika Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića izazvao je Read more