IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UDARNA VIJEST: HAOS NA ULICAMA Melburna, policija koristi suzavac, Novak nije uhapšen, šta se sve dešava ispred hotela… (foto, video)

U MELBURNU je došlo do sukoba pristalica Novaka Đokovića i tamošnje policije, prema prvim informacijama ima i ozlijeđenih…

MELBURN: Svijet, Crna Hronika, Sport, Tenis, vijesti, ponedeljak, 10.01.2022 …: 13. 52… UDARNA VIJEST: HAOS NA ULICAMA Melburna, policija koristi suzavac, Novak nije uhapšen, šta se sve dešava ispred hotela… (foto, video)

Mada su policijske snage ušle u zgradu u kojoj je sa advokatima najbolji teniser svijeta, on još uvijek nije priveden javlja dobro obavješteni novinar Pol Sakal, a potvrđeno je za “The Age” za koji piše, kao i za “The Sydney Morning Herald”.

Policija koja čeka ispred hotela nije tu da bi “hapsila Novaka”, već da ga zaštiti od potencijalnih nereda. Njega može da uhapsi samo granična policija, po zakonu, a njih ispred hotela nema, javlja AP.

Do incidenta je došlo nakon što je masa okružila automobil u kojem je, pretpostavlja se, bio Đoković, premda neki sugeriraju da su putnici bili njegovi odvjetnici.

Čitaj još:   TURCI ĆE JEDNIM POTEZOM OGADITI CIGARETE PUŠAČIMA: Evo kako izgleda novo pakovanje!

Uslijedilo je skandiranje “Oslobodite Novaka”. Policija i ljude od automobila udaljavala koristeći suzavac. Navodi se da je došlo do fizičkog sukoba policije i prosvjednika, a snimke prikazuju i neke kako leže na cesti.

Izvještaji iz Australije navode da su prosvjednici pljuvali na policiju, ali i bacali boce na nju. Nekoliko policajaca je pogođeno…

Australijanci pak javljaju da imaju suprotnu informaciju iz četiri izbora, uključujući neke iz savezne vlade koji insistiraju da slujač nije takav.

Takođe, isti izvor javlja i kako granične, niti federalne policije nema u zgradi u kojoj je Đoković.

O deportovanju Novaka Đokovića uprkos odluke suda odkuluje ministar za imigraciono pravo Aleks Hok.

izvor agencije

Zauvijek se riješiti nesanice: Metoda vojnih pilota pomaže da zaspite za DVA minuta… (foto, video)

Metod uspjeva u 96 odsto slučajeva... ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, Read more