IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOĆNA TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Prevrnut šleper s magistrale, poginuo vozač… (foto)

“Uslijed orkanske bure došlo je do prevrtanja tegljača, nažalost jedna osoba je smrtno stradala”, objavili su vatrogasci…

GOSPIĆ: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, utorak, 11.01.2022…09: 52… NOĆNA TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Prevrnut šleper s magistrale, poginuo vozač… (foto)

PREDHODNI DAN u 19.50 sati na dionici državne ceste broj 8 kod skretanja za Priznu za vrijeme zabrane prometovanja za sve kategorije vozila zbog orkanskog udara vjetra, došlo je do prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom.

Za sada nepoznata muška osoba upravljala je kamionom s poluprikolicom nacionalne oznake Bosne i Hercegovine i sletio ulijevo u provaliju, gledano iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, te je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Čitaj još:   PODGORICA Medojeviću i Kneževiću određen pritvor do dva mjeseca...

Na intervenciji su sudjelovali JVP Gospić s tri vatrogasca i jedno vozilo i JVP Senj s tri vatrogasca i jednim vozilom.

“Uslijed orkanske bure došlo je do prevrtanja tegljača. Nažalost jedna osoba je smrtno stradala”, objavili su vatrogasci.

izvor Index.hr

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   Sjednica SO Nikšić: Glasovima vladajuće koalicije sa dnevnog reda uklonjen prijedlog o razrješenju MARKA- Šubare Kovačevića... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more