IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZASTRAŠUJUĆE PRIJETNJE SMRĆU Ramizu Salkiću: “KRAJ TI JE ŽIVOTA…” (foto)

Potpredsjedniku bh. entiteta Republika Srpska Ramizu Salkiću upućene su 7. januara prijetnje smrću putem društvenih mreža, koje je prijavio MUP-u Republike Srpske…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Vijesti, četvrtak, 13.01.2022…14: 52… ZASTRAŠUJUĆE PRIJETNJE SMRĆU Ramizu Salkiću: “KRAJ TI JE ŽIVOTA…” (foto)

“Od istrage ne očekujem ništa posebno jer i u ranijim slučajevima sam dobijao informacije da nisu uspjeli pronaći pošiljaoca takvih poruka. Zbog toga mnoge nisam ni prijavljivao, ali ovu sada jesam.”

Potpredsjedniku bh. entiteta Republika Srpska Ramizu Salkiću upućene su 7. januara prijetnje smrću putem društvenih mreža, koje je prijavio MUP-u Republike Srpske. 

“Ja sam ovaj i neke druge slučajeve prijetnji prijavio uredno službenim putem MUP-a RS-a. Ove i sve druge prijetnje neće mu omesti u širenju istine i traženju pravde za žrtve i kazne za zločince. Kao i svaki normalan čovjek zabrinutost postoji, ali straha nema…

Čitaj još:   SKANDAL: Joanikijev brat, najavljuje ukrajinski scenarij za Crnu Goru...

Naša je obaveza da tragamo za pravdom a pravda je eliminacija posljedica genocida, sigurno okruženje za sve ljude koji su se vratili, ukidanje diskriminacije Bošnjaka. Na tom putu nema posustajanja i odustajanja bez obzira na svakodnevne izazove i prijetnje sa kojim se čovjek susreće”, kaže Salkić za Faktor i zaključuje:

Sa Facebook profila Stefan Trbić u petak 7. januara Salkiću je stigla prijeteća poruka:

“Previše otvoriš tvoja usta ti. Samo da znaš da ti je kraj karijere i života pederčino. Republika Srpska postoji i imaće svoj pasoš jel si razumeo u usta te j….” (sic!)

izvor (SB)