IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK SCENA iz Hrvatske: Djevojka prošetala mladića na lancu i povocu u Tržnom centru… (foto, video)

Prizor zatekao posjetioce jednog tržnog centra u Hrbatskoj…

VARAŽDIN: Hrvatske, Crna Hronika, Vijesti, petak, 14.01.2022…12: 32… ŠOK SCENA iz Hrvatske: Djevojka prošetala mladića na lancu i povocu u Tržnom centru… (foto, video)

Šokirani prolaznici su se zapitali i da li je u pitanju nekakav ‘prank’ ili oklada. Djevojka i mladić šetali su neopterećeno te su nosili zaštitne maske…

Bizaran prizor zatekao je posjetioce jednog tržnog centra u Varaždinu.

Naime, u večernjim satima tržnim centrom je prošetala izazovno obučena djevojka koja je na povocu šetala mlađeg muškarca.

Kako pišu mediji u regionu radi se o Antei Ajbek i Renatu Pirinu, mladom paru koji su video objavili i na TikToku.

“Muškarac se drži na lancu”, napisala je Antea uz snimak na svom profilu, ali ubrzo je video uklonjen.

Nije poznato šta se krije iza ovog “performansa” koji je šokirao posjetioce tržnog centra, ali mnogi pretpostavljaju da je riječ o još jednom bizarnom trendu na popularnoj društvenoj mreži…

Istovremeno, sličan događaj zbio se i u Kanadi gdje je uhićen uhićen bračni par zbog kršenja pravila policijskog sata, prenosi BBC.

Čitaj još:   CETINJE- MITROPOLIT MIHAILO POZIVA CRNOGORCE NA ZDRAV RAZUM: "Negirati genocid u Srebrenici je zločin sam po sebi, POTOČARI OPOMINJU DA JE ZLO MEĐU NAMA..." (foto i video)

Par je uhvaćen u šetnji u blizini njihovog doma u Sherbrooku, a žena je, kako se izvješćuje, rekla policiji da je ‘šetala svog psa’. Naime, stanovnicima Quebeca dopušteno je šetanje kućnih ljubimaca i za vrijeme policijskog sata. 

U kanadskoj provinciji Quebec policijski je sat na snazi od subote, a ljudima je zabranjeno kretanje od 20.00-5.00.

Netom nakon stupanja na snagu policijskog sata, policija je uočila bračni par u šetnji iza 21.00 sati. Par se pokušao izvući i odbio platiti kaznu, a policija je izvjestila kako nisu htjeli surađivati.

Zbog kršenja pravila, par će morati platiti novčanu kaznu od 1,212 dolara po osobi (nešto manje od 6 tisuća kuna). Ovog vikenda, nakon što su na snagu stupila nova pravila kojima se ograničava kretanje građana, policija u Quebecu izdala je 750 kazni.

izvor 24 sata.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more