IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

O ĐOKOVIĆU I OVOG JUTRA: Novaka vratili u hotel Park, na naslovnicama većine medija gotovo identičan naslov- “Napolje!”… (foto, video)

Australija ponovo odbila vizu, Novak Đoković poslije novog saslušanja vraćen je u pritvor rano jutros, rijeme do konačne presude provest će u istom onom derutnom hotelu Park u koji su ga smjestili nakon slijetanja, to znači da će Đoković još jedanput prenoćiti u tom hotelu jer je objava konačne odluke predviđena u 9: 30 ujutro po lokalnom, odnosno večeras u 23: 30 po srednjoeuropskom vremenu…

MELBURN: Svijet, Sport, Tenis, Vijesti, subota, 15.01.2022…08: 42… O8: 22 ĐOKOVIĆU I OVOG JUTRA: Novaka vratili u hotel Park, na naslovnicama većine medija gotovo identičan naslov- “Napolje!”… (foto, video)

NOVAKU Đokoviću je odbijena viza, a potom je stigla vijest da je ponovo u pritvoru, dok je vremena do početka turnira sve manje.

U mnogim australskim novinama ovog jutra osvanuli su gotovo identični naslovi.

A šalju jasnu poruku vezanu za slučaj Novaka Đokovića, prenosi B92.

Čitaj još:   "ALAH JE UZ TEBE, LJUBI TE MAJKA"- Emina Mujić presrećna jer je Dejan Dragojević postao musliman... (foto, video)

“Napolje!”, stoji na naslovnici “Herald Suna”. 

Isto je i na naslovnoj stranici novina “The Age”, gdje se još ističe krupnim slovima da je “odbijena viza zvijezde”.

Ista riječ “napolje” dominira i kod “Sydney Morning Heralda”.

“Đok blok”, što sugeriše da će beogradskom teniseru biti onemogućeno igranje na Australian Openu.

Đokoviću je jučer odbijena viza, a potom je stigla vijest da je ponovo u pritvoru, dok je vremena do početka turnira sve manje.

Čitaj još:   NIKŠIĆ U ŠOKU- JEZIVO STANJE U BOLNICI: Gužve bez distance i reda, ne zna se ko ima koronu, a ko ne... (foto i video)

Promijenjeno je i mjesto odluke, pa će tako Federalni sud odlučivati o njegovoj sudbini.

izvor Index.hr

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more