IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAPADNUT ČLAN LJAJIĆEVE PARTIJE: Prijete mu jer je uništio mural sa likom ratnog zločinca Ratka Mladića… (foto, video)

ĐORĐO Žujović je u novembru prošle godine na uglu ulica Njegoševe i Alekse Nenadovića u Beogradu uništio mural sa likom Ratka Mladića…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, ponedeljak, 17.01.2022… 00: 42… NAPADNUT ČLAN LJAJIĆEVE PARTIJE: Prijete mu jer je uništio mural sa likom ratnog zločinca Ratka Mladića… (foto, video)

Đorđo Žujović, član SDPS- a Rasima Ljajića, kaže da je sinoć u jednoj kafani verbalno napadnut, a da je reakcijom obezbjeđenja spriječen fizički obračun.

Žujović je inače u novembru prošle godine na uglu ulica Njegoševe i Alekse Nenadovića u Beogradu uništio mural sa likom Ratka Mladića.

On sada kaže da mjesecima unazad mnogo toga proživljava.

“Najnormalnije sam sjedio sa svojim društvom, kada mi je prišla nepoznata osoba iz šireg društva i upitala da li sam ja Đorđo Žujović, i potvrdno sam odgovorio da jesam, krenuo je napad. Da mi ‘je*u majku’ zbog Ratka Mladića, da me psuju, vrijeđaju, da mi prijete da će me sačekati ispred lokala i da će me prebiti. Mjesecima sve to traje, gluposti koje doživljavam, gdje sam sve gledao da izbjegnem. Međutim, ne mogu više zbog iste i svoje okoline”, naveo je Žujović za Nova.rs.

On je naveo da će ovo biti prvi napad koji će prijaviti policiji, kao i da će tražiti procjenu svoje sigurnosti…

Čitaj još:   Zdravko Krivokapić potvrdio da se nalazi na snimku u kući Milete Pavićevića na Draču: Nisam četnik! (foto i video)

izvor Nova.rs

URA: DEMOKRATE postale ono što su bili RADIKALI U SRBIJI dvijehiljaditih…

İzlaganje poslanika Demokratske Crne Gore na današnjem premijerskom satu, ali Read more

DRAGINJA Vuksanović Stanković: JOANAKIJA NIJE MITROPOLIT CRNOGORSKI, jer ne priznaje crnogorsku državu… (foto, video)

Predstavnica kluba Socijaldemokratske partije i Liberalne partije, Draginja Vuksanović Stanković, Read more

OKRŠAJ U PARLAMENTU CRNE GORE– Koprivica premijeru: Stidite se svojih laži, Abazović- od Vas niko ne može da dođe do riječi, nemate kulturu dijaloga… (foto, video)

U Skupštini Crne Gore u toku premijerskog sata došlo je Read more

Čitaj još:   VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DODIKOM: "Razgovarali smo o SPAJANJU SRBIJE I RS..."