IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU! Poginuli DŽENAN (25) bio je jedinac i otac jednog djeteta

Novopazarac Dženan R. (25) poginuo je danas u pogonu firme “Novi Pazar put”, kada ga je udarila mašina za miješanje maltera.

Bio jedinac, muž i otac jednog djeteta.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila oko 15 časova.

– Udarilo ga je veliko crijevo sa miksera za miješanje betona, odbacivši ga nekoliko metara i nanijevši mu teške povrede. Radnici su ga transportovali do Opšte bolnice u Novom Pazaru, ali je podlegao povredama u putu – rekao je za Novosti jedan od radnika.

Ispred Opšte bolnice okupili su se rođaci i prijatelji stradalog mladića. Djevojka, za koju navode da mu je sestra, gušila se u suzama, a niko od prisutnih nije želio da govori za medije.

Rukovodioci kompanije “Novi Pazar put” potvrdili su da se nesreća desila u njihovom pogonu, ali su istakli da poginuli mladi čovjek nije bio u radnom odnosu kod njih.

Čitaj još:   DPS: Aleksandar VUČIĆ, se odgovorom na pitanje koje je sam sebi namjestio, ponovo se miješa u popis u Crnoj Gori... (foto)

– On je bio radnik kompanije “Euro – leks” koja je izvodila pripremne radove u našem pogonu. Izražavamo žaljenje zbog tragedije i stojimo na raspolaganju istražnim organima – kratko su poručili.

Ubrzo po nesreći mjesta obezbjedili su pripadnici novopazarske policije, a u prisustvu zamjenika Višeg tužioca Edisa Arifovića obavljen je uviđaj.

Naložena je istraga poslije koje će biti poznati svi detalji nesreće.

foto- Facebook.com/Redzovic Dzenan 

izvor: telegraf.rs