IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK: KRIVOKAPIĆ I DRITAN ĆE BITI SASLUŠANI ZBOG KOKAINA

Odbor za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore odlučio je danas da sasluša premijera Zdravka Krivokapića, potpredsednika vlade Dritana Abazovića i čelne ljude policije, tužilaštva i ANB-a u vezi sa posljednjim slučajem zapljene oko 500 kilograma kokaina.

Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi zapljene oko 500 kilograma kokaina donijeta je jednoglasno.

Riječ je o kokainu koji su 12. januara otkrili radnici kompanije Voli u kutijama banana i o tome obavijestili policiju.

Ranije je iz Uprave prihoda i carina saopšteno da je brod, u kojem se nalazila pošiljka banana, uplovio u Luku Bar 2. januara.

Predsjednik Odbora Milan Knežević saopštio je na sjednici tog skupštinskog tijela da bi, da su nadležni radili svoj posao, danas bio uhapšen Dragan Bokan, “po istom principu po kom je uhapšen Budimir Krstović”, ili bi, kako je rekao, Krstović bio pušten da se brani sa slobode, prenio je portal RTCG.

Čitaj još:   Kućna sreća, biljka koja uljepšava svaki dom a bez nje nema puni sjaj... (foto)

Ako su članovi porodice Krstović, kako je rekao, nevini u zatvoru, oni bi takođe trebalo da budu pušteni da uz jemstvo dokazuju slobodu.

Inače, na sjednici se otvorila i rasprava o aktuelnoj političkoj situciji i odnosu Demokrata Alekse Bečić i URE Drigana Abazovića.

Verbalno su se obračunali Konatar i Milatović na temu ko je izdajnik, ko je pregovarao DPS Mila Ðukanovića i ko samo čuva fotelju.

izvor: hajat.ba

Vuksanović- Stanković poručila: KRIVOKAPIĆU, završio si političku karijeru, SDT treba da te procesuira zbog VELEIZDAJE…

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović - Stanković oglasila se nakon Read more

Čitaj još:   GENEZA SUKOBA ĐUKANOVIĆA I ABAZOVIĆA: Milo je Dritana nazvao "BITANGOM",ovaj mu NIKAD NIJE OPROSTIO! (foto i video)
NASTAVAK BRUKANJA DRŽAVE: Putinova sjenka nad Krivokapićevom vladom…

Vlada u tehničkom mandatu Zdravka Krivokapića ni juče nije donijela Read more