IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI SAD PORUKA JE JASNA: “POZDRAVITE VAŠU MAMU” Išaran mural posvećen ratnom zločincu Ratku Mladiću u… (foto, video)

Išaran mural posvećen ratnom zločincu Ratku Mladiću, koji je oslikan prije nekoliko dana u Novom Naselju…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, nedelja 23.01.2022… 10: 32… NOVI SAD PORUKA JE JASNA: “POZDRAVITE VAŠU MAMU” Išaran mural posvećen ratnom zločincu Ratku Mladiću u… (foto, video)

Mediji su ranije objavili da je mural oslikan nedavno, a kao autor se potpisao “srb 1389”, koji je potpisan ispod još nekih nacionalističkih murala u Novom Sadu.

Nepoznati počinioci išarali sinoć u Novom Sadu mural posvećen osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću, i na njemu napisali “LSV” (Liga socijaldemokrata Vojvodine).Mural u Ulici Mileve Marić, na Novom naselju u Novom Sadu išaran je bijelim i crvenim sprejom, a ispod je bijelim sprejom napisano “Pozdravite vašu mamu”, što je rečenica iz humorističke serije “Državni posao”.

Na muralu koji je išaran crvenim i bijelim sprejem je ispisano “LSV” (Liga socijaldemokrata Vojvodine) te “Pozdravite vašu mamu”, što je rečenica iz humorističke serije “Državni posao”.

Čitaj još:   SRPSKO NIKŠIĆKO PIVO!!!

Dodato je i obilježje “SK88”, što je skraćenica kojom se prepoznaju “Srpski kojoti”, navijači Fudbalskog kluba Mladost iz Novog naselja, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Ranije je objavljeno da je kao autor morala potpisan “srb 1389”, što je potpis na još nekoliko nacionalističkih murala u Novom Sadu. Dodato je i obilježje “SK88”, što je skraćenica kojom se prepoznaju “Srpski kojoti”, navijači Fudbalskog kluba Mladost sa Novog Naselja, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije, prenijela je Beta.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more