IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK- ŠVEDSKI STO NA GROBU: ZBOG SLIKE SA SRPSKOG GROBLJA LJUDI SE KRSTE I ŽALE I TU MLADU DJEVOJKU I OVAKVE OBIČAJE

Na društvenim mrežama, osvanuo je snimak jedne daće iz unutrašnjosti Srbije, gdje je porodica prerano preminuloj pokojnici, za dušu, na samo grobno mjesto iznela obilje hrane, zbog čega su korisnici komentarisali kako više nalikuje švedskom stolu, nego odražavanju pomena.

Sokovi, voće, čokolade, keksovi, bombone, kafa, sitni kolači, torta, gibanica, povrće, sitni slatkiši, ruske salate, mesa, roštilja, pečenja, pita, hljeba i još dosta toga, našli su se na mermernoj ploči mlade preminule žene.

Oko grobnog mjesta, mogli su se videti članovi porodice, koji su obedovali uzimajući hranu sa trpeze postavljene na mermernoj ploči.

Ubrzo nakon što se snimak pojavio na Tik Toku, preselio se i na ostale društvene mreže, gdje su korisnici bili zgranuti količinom hrane, ostavljajući komentare kako grob više nalikuje švedskom stolu, nego davanju pomena pokojnici.

Čitaj još:   REDŽEP TAYIPU, PREKIPJELO: Traži od SAUDIYE, hitno izručenje IZVRŠIOCA UBISTVA...

Ipak, bilo je i onih koji su pisali kako je u nekim delovima Srbije vladaju ovakvi običaji, te i da porodica na ovaj način odaje počast preminulom članu.

izvor: srbijadanas.rs

OČEKIVANA ODLUKA- Sad je zvanična: Crna Gora na Eurobasketu! (foto)

Očekivana odluka evropskog ogranka Svjetske košarkaške federacije od isključenju Rusije Read more

Vučić s predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom: Uz priču o roštilju iznervirao brojne kritičare-“Ćevapi i spoljna politika Srbije” (foto, video)

Tradicionalni roštilj i jelo od mesa izaziva lavine komentara, Vučića Read more

Čitaj još:   Student podnio krivičnu prijavu protiv VLADIKE STEFANA zbog otmice...