IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK- ŠVEDSKI STO NA GROBU: ZBOG SLIKE SA SRPSKOG GROBLJA LJUDI SE KRSTE I ŽALE I TU MLADU DJEVOJKU I OVAKVE OBIČAJE

Na društvenim mrežama, osvanuo je snimak jedne daće iz unutrašnjosti Srbije, gdje je porodica prerano preminuloj pokojnici, za dušu, na samo grobno mjesto iznela obilje hrane, zbog čega su korisnici komentarisali kako više nalikuje švedskom stolu, nego odražavanju pomena.

Sokovi, voće, čokolade, keksovi, bombone, kafa, sitni kolači, torta, gibanica, povrće, sitni slatkiši, ruske salate, mesa, roštilja, pečenja, pita, hljeba i još dosta toga, našli su se na mermernoj ploči mlade preminule žene.

Oko grobnog mjesta, mogli su se videti članovi porodice, koji su obedovali uzimajući hranu sa trpeze postavljene na mermernoj ploči.

Ubrzo nakon što se snimak pojavio na Tik Toku, preselio se i na ostale društvene mreže, gdje su korisnici bili zgranuti količinom hrane, ostavljajući komentare kako grob više nalikuje švedskom stolu, nego davanju pomena pokojnici.

Čitaj još:   TVDRI, Vučić: "Mislim, Srbija da zna, ime ubice Olivera Ivanovića..."

Ipak, bilo je i onih koji su pisali kako je u nekim delovima Srbije vladaju ovakvi običaji, te i da porodica na ovaj način odaje počast preminulom članu.

izvor: srbijadanas.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more