IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Vučić sve izmislio da bi ispao spasilac“: Niko od aktera skandala nije snosio nikakve posledice u Priboju… (foto, video)

Advokat i član Skupštine slobodne Srbije Božo Prelević gostovao je kod Miljane Nešković u podcastu Snaga uma, gdje je između ostalog iznio svoja saznanja u vezi sa „nameštanjem problema u Priboju“…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, utorak, 25.01.2022…00: 42… “Vučić sve izmislio da bi ispao spasilac“: Niko od aktera skandala nije snosio nikakve posledice u Priboju… (foto, video)

Izmisli se neki događaj, pa se onda talasa jedno vrijeme kako bi se skrenula pažnja sa pravih problema.

Prema informacijama koje sam ja dobio iz Priboja, oba događaja koja su se nedavno desila u Priboju bila su na taj način fabrikovana. Dakle, govorim o čovjeku koji je vikao kako treba pucati na džamije, slaveći Božić, što je i to strašno, kao i o policajacima koji su proslavljali praznike uz neprimjerenu pjesmu (gdje je bilo riječi o Vukovaru i Srebrenici)- rekao je Božo Prelević i skrenuo pažnju na brzinu kojom je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao na pomenute uznemirujuće događaje, ali i na to da niko od aktera ovih skandala nije snosio nikakve posledice.

Čitaj još:   STATUS DOKTORKE KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Da li njene riječi kriju veliku tragediju? (foto)

Od ljudi iz te sredine sam čuo da tamo čvrsto vijeruju da ni ti momci nisu znali kakva će pjesma biti puštena, a i da su bili u problemu kada su čuli koja je pjesma u pitanju.

Trebalo je da ustanu, dok sve vrijeme snima čovjek koji je njima nadređeni starešina i koji je pjesmu pustio. Vrlo je zanimljivo kako se od njih očekivalo da reaguju.

Dakle, oni su po zadatku napravili taj problem, kako bi predsjedniku digli loptu, kako se to kaže, da bi on došao kao spasilac i donosilac velikih riječi pomirenja za Bošnjake. Svi znamo da on tamo ne stoji baš dobro.

Takođe, postoje inspektori u Potočarima koji tvrde da je dio dešavanja bio namješten. Imamo vlast koja ne samo što spinuje stvarnost, nego i svesno namješta događaje koji prete da izazovu međunacionalne probleme. To već nije samo propaganda. To baš ne smije da se radi, ali ovde se sve dešava u medijima i trenutno nema politike van medija- objasnio je Prelević…

izvor Direktno.rs

Čitaj još:   BRAVO: VELIKO PRIZNANJE LEGENDI,Bogdan Tanjević u FIBA- inoj Kući slavnih...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more