IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Granični prelaz sa Crnom Gorom potpuno je zatvoren: Gostun i dalje neprohodan, opcije za prelazak granice sa Srbijom su… (foto, video)

Granični prelaz Gostun sa Crnom Gorom i dalje je zatvoren za saobraćaj nakon velikog odrona koji je potpuno blokirao put koji iz Srbije vodi ka državnoj granici. Putnici mogu da koriste GP Jabuka i GP Špiljani…

PLJEVLJA- PRIJEPOLJE: Crna Gora, Putovanja vijesti, ponedeljak, 31.01.2022 … 00: 42…Granični prelaz sa Crnom Gorom potpuno je zatvoren: Gostun i dalje neprohodan, opcije za prelazak granice sa Srbijom su… (foto, video)

Između Brodareva i graničnog prelaza Gostun na putu ka Crnoj Gori na snazi je potpuna obustava saobraćaja zbog velikog odrona.

Ekipe rade na raščišćavanju terena i saniranju potpornih kosinaEkipe rade na raščišćavanju terena i saniranju potpornih kosina

Na put se sručilo više hiljada kubika materijala, zemlje i kamena, a nadležne ekipe i dalje rade na raščišćavanju terena.

Radi se, takođe, i na obezbeđivanju potpornih kosina i zida uz put.

Granicu između Srbije i Crne Gore moguće je preći preko GP Jabuka u blizini Prijepolja ili preko Špiljana, do kog se može doći putem preko Novog Pazara.

Čitaj još:   Potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo: PATRIOTE SU SPREMNE UKOLIKO IZOSTANE REAKCIJA MEĐUNARODNE ZAJEDNICE! (foto, video)

BONUS VIDEO…

Ekipa RTS- a koja se vraća sa službenog puta iz Crne Gore u Srbiju je danas ušla upravo preko Špiljana.

Kako su ispričali za sajt RTS- a, u našu zemlju su se vratili bez ikakvih problema i na tom graničnom prelazu nije bilo gužve.

I kamere MUP- a Srbije potvrđuju da na Špiljanima, ali na GP Jabuka, nema zastoja– nema automobila koji čekaju i saobraćaj se odvija uobičajenim tokom.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more