IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. februar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ne odustaje, Bik odlično, Blizanci prinuđeni na kompromis, važan razgovor za Raka, Lavu vrijeme za romantiku, poboljšanje finansija za Djevicu i Vagu, Škorpija i Strijelac dobro, uzbudljiv dan za Jarca, Vodolija ima podršku, a Ribe su u formi. Ovo je dnevni horoskop za 03. februar 2022. godine.

OVAN
POSAO: Ukoliko ste zaposleni, posao vas guši. Počnite da radite i neki drugi, dodatni posao. Razmislite o početku privatnog biznisa i oslanjanjajte se samo na sebe i svoje sposobnosti.

LJUBAV: Ponovo ćete prema partneru otkriti plamen ljubavi koji vas je prije nekog vremena i spojio.

ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

BIK
POSAO: Pretjerano rasipanje energije bi moglo da Vam dosadi i da se fokusirate na samo jedan cilj. Postoji mogućnost da potpišete neka dokumenta i ugovore.

LJUBAV: Bićete posvećeni partneru. Napokon ćete shvatiti koliko vam je stalo do veze i kako da tu vezu produbite u smislu povjerenja i tolerancije.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladama.

BLIZANCI
POSAO: Trudite se da drugima izađete u susret, a ovo se posebno odnosi na članove vaše porodice i na prijatelje.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, tražićete ljubav, ali samo nekoga ko će vam istom mjerom uzvratiti. Možete očekivati da će vam emocije biti uzvraćene.

ZDRAVLJE: Problemi sa povišenom temperaturom.

RAK
POSAO: Imaćete više sreće nego obično kada je u pitanju posao i odnos sa kolegama. Ako se bavite nekim javnim poslom, bićete prebukirani.

LJUBAV: Nemojte da vas partner zavara tjelesnom strašću i da zanemarite najbitnije osobine koje partner treba da gaji u vezi. Ne prepuštajte se olako strastima, jer vas to može skrenuti sa pravog puta koji ste zacrtali.

ZDRAVLJE: Prate vas hronični problemi.

LAV
POSAO: Trudite se da projekte koji se nalaze u završnoj fazi privedete kraju i tako ispoštujete obećane rokove.

Čitaj još:   AZRA ŠABANOVIĆ BI MOGLA BITI IZRUČENA SRBIJI: Određen joj je EKSTRADICIONI PRITVOR... (foto)

LJUBAV: Ukoliko ste sami, otvaraju vam se mogućnosti za susrete. Sve što treba je da se zbližite sa ljudima i da tako sami gradite svoju sudbinu.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi.

DJEVICA
POSAO: Vaša sposobnost da sve držite pod kontrolom može doprinijeti jačanju vašeg imidža i otvoriće vam prolaz za neke nove i ozbiljnije poslovne kombinacije.

LJUBAV: Nije isključeno da naletite na nekog ko će vam se dopasti. Ako ste spremni za ozbiljnu vezu, to ćete i ostvariti.

ZDRAVLJE: Muči vas migrena.

VAGA
POSAO: Sve na vašem poslu će početi da se odvija brže i imaćete mnogo manje zaostalih i nedovršenih obaveza nego što ste ih imali ranije.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, iskoristite vrijeme za učvršćivanje povjerenja i razbuktavanje strasti na koju ste odavno zaboravili. Vaš zajednički zadatak je da se potrudite da sve funkcioniše kao nekada. Cijenite pozitivne osobine, a mane prihvatite.

ZDRAVLJE: Naglašeni psihosomatski problemi.

ŠKORPIJA
POSAO: Suočavaćete se sa promjenljivom situacijom na polju novca. Prihodi koje očekujete će kasniti i postoji mogućnost oscilacija kada su finansije u pitanju.

LJUBAV: Ljubomora vam je zakucala na vrata i ne umijete da se izborite sa tim. Ukoliko imate mlađeg partnera pored sebe, na neki način je to i opravdano, ali samo ako je u granicama normale.

ZDRAVLJE: Moguće su povrede i prelomi.

STRIJELAC
POSAO: Saradnici vam djeluju nedovoljno motivisani i od vas će očekivati da ih podstičete i rješavate njihove probleme.

LJUBAV: Ako ste sami, potrebno je da se osvrnete oko sebe i da ugledate toliko interesantnih osoba koje vas privlače.

ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
POSAO: Sa jednom osobom koja vam je vrlo bitna teško ćete se složiti, što bi moglo da dovede do napetosti, a što će negativno uticati na odvijanje planiranih radnih zadataka.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. novembar 2020. godine

LJUBAV: Jarčevima koji su u vezi prete trzavice. Nemate iste stavove i poglede na život. Potražite pomoć stručne osobe.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte poroke.

VODOLIJA
POSAO: Poslovi i obaveze koje ste nedavno započeli i preuzeli počinju sve brže i lakše da se odvijaju.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, planete vam pružaju mogućnost upoznavanja sa nekim ko vas privlači na više načina, ali ponajviše intelektualno. Kod vas je to prvi zahtjev prilikom upoznavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom.

RIBE
POSAO: Veliku pomoć i podršku imaćete od poslovnih partnera sa kojima ćete u većem dijelu zajedničkog posla biti usklađeni.

LJUBAV: Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, kod vas će doći do ogromnog talasa ljubomore. Postajete sebični, kao da je partner samo vaš.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more