IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nebojiša VUKANOVIĆ izbačen sa sjednice NSRS- a: DODIK POKAZIVAO SREDNJI PRST, A ŽELJKA SKANDIRALA… (foto, video)

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini RS-a, nije dočekao kraj 27. posebne sjednice jer je zamjenik predsjedavajućeg Denis Šulić naredio da ga izbace iz sale.

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 02.02.2022… 00: 42… Nebojiša VUKANOVIĆ izbačen sa sjednice NSRS- a: DODIK MU JE POKAZIVAO SREDNJI PRST, A ŽELJKA SKANDIRALA… (foto, video)

Vukanoviću je naređeno da napusti skupštinsku salu jer je navodno povrijedio poslovnik, iako on kaže da je to urađeno mimo pravila.

  • Od samog ulaska u skupštinsku salu, kada me je Dodik mrškao, govorio briši i gubi se na par metara od Čubrilovića koji se pravio da to ne čuje, do sramnog oduzimanja riječi i izbacivanja mimo Poslovnika, jer član 140 jasno kaže da se riječ može oduzeti samo dok se govori, ne prestaju provokacije i teror većine, pokušaju da me na silu eliminišu jer znaju da je jedna moja diskusija dovoljna da ih potopim i anuliram više sati isprazne priče”, poručio je.
Čitaj još:   Epidemiolog objasnio: Kako će se građani testirati i ispitivati se imunitet na koronavirus... (foto)

Kaže da je sve danas na sjednici NSRS-a bio jedan veliki igrokaz kako bi se prikrila kapitulacija režima i ponižavanje Narodne skupštine Republike Srpske i ostalih institucija.

  • Najbolji dokaz tome je da mi je Dodik svo vrijeme pokazivao srednji prst, a Željka aplaudirala uz osmjeh te podrugljivo skandirala ‘pravda za Vukana’ … Dno dna, nadam se da ne možemo dublje potonuti, a jasno je da je Šulić bio na zadatku i da se čekao mig da me odstrani”, rekao je.

Nezavisni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović prije današnje sjednice imao je okršaj s obezbjeđenjem predsjednice tog entiteta Željke Cvijanović.

Tražio je komentar Cvijanović o tome kako komentira činjenicu da su je izviždali borci vojske RS- a, koji protestuju ispred zgrade NSRS- a.

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more