IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREOKRET NA POMOLU?: Novakov biograf kaže da će se Đoković vakcinisati… (foto, video)

Ono što zabrinjava, jeste da stižu različite informacije iz zemalja, gde treba da se održe preostala tri Grend slema, a ukoliko Srbin ne odluči da se vakciniše, mogao bi da prođe sličnu proceduru već na narednom turniru, Rolan Garosu.

BEOGRAD: Svijet, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 02.02.2022… 00: 42… PREOKRET NA POMOLU?: Novakov biograf kaže da će se Đoković vakcinisati… (foto, video)

Svima je poznato kroz šta je prošao Novak Đoković u Australiji i na kraju je bio deportovan i time su mu oduzeli mogućnost da dođe do desete titule na tom turniru i do 21. istorijskog Grend slema.

Ipak, stigle su sjajne vijesti za sve Novakove fanove, a donosi ih Danijel Mikš, čovjek koji je napisao Đokovićevu biografiju, koji je tokom razgovora na jednoj televiziji u Salcburgu rekao da ima informacije da će se Srbin imunizovati protiv koronavirusa.

Čitaj još:   BERLIN Dojče vele: Početak kraja Donalda Trampa???

– Prema onome što može da se čuje iz njegovog okruženja, Novak će se vakcinisati– kazao je Mikš za TV „Servus“ i dodao:

– Možda je takvoj odluci doprinijelo i finale iz Melburna i 21. grend slem titula Rafaela Nadala.

Mikš je iznio i svoje viđenje o okupljanu u Beogrdu, koje je organizovao Srđan Đoković.

Novak se nikada ne bi javno suprotstavio svom ocu. Tako je vaspitan. Međutim, on definitivno nije odobravao ono što se dešavalo u Beogradu tokom „ludih dana“ u Melburnu– kazao je Danijel Mikš.

izvor agencije

Čitaj još:   Uhapšeni Budimir i ćerka Marina Krstović, posluju i povezani su sa nekoliko firmi u Srbiji... (foto i video)
MARKO BATO Carević podnio ostavku, Božović preuzima vođenje Budvom… (foto)

Gradonačeknik Budve Marko Carević podnio je ostavku na funkciju predsjednika Read more