IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOD VIŠE HRVATSKIH VOJNIKA OTKRIVENO PRISUSTVO NORKATIKA U ORGANIZMU: Utvrđena je konzumacija kokaina i… (foto, video)

Većina pripadnika je iz sastava Hrvatske kopnene vojske, a nije poznato da li su drogu konzumirali dok su bili u službi ili izvan kasarni, kako su je nabavili i o kojim je količinama riječ…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika,vijest, ponedeljak, 07.02.2022…00: 32…  KOD VIŠE HRVATSKIH VOJNIKA OTKRIVENO PRISUSTVO NORKATIKA U ORGANIZMU: Utvrđena je konzumacija kokaina i… (foto, video)

Kod osmerice hrvatskih vojnika u preventivnom nadzoru Oružanih snaga otkrivena je prisutnost metabolita droga, potvrđeno je Dnevniku Nove TV.

U Ministarstvu odbrane precizirali su da je utvrđena konzumacija kokaina i marihuane. Prijava je podneta protiv sedmrrice vojnika, dok je jedan medicinskom dokumentacijom dokazao prisutnost metabolita lijekova u organizmu, zbog čega nije prijavljen, prenosi Index.

Većina pripadnika je iz sastava Hrvatske kopnene vojske, a nije poznato da li su drogu konzumirali dok su bili u službi ili izvan kasarni, kako su je nabavili i o kojim je količinama riječ.

Čitaj još:   NENAD Čanak, tvrdi da su Srbi oteli Kosovo, traži se stolica u UN za...

U Ministarstvu odbrane navode da još nisu završeni svi pokrenuti postupci protiv vojnika kod kojih je prošle godine utvrđeno da su konzumirali drogu.

Riječ je o pripadnicima Komande specijalnih snaga, koji su bili pozitivni na kokain i protiv kojih su pokrenuti postupci… Testirani su bez najave ciljano. Za zlouporabu narkotika koji su tada zabilježeni među specijalcima u MORH- u i Glavnom stožeru tvrdili su da predstavljaju izolirane slučajeve.

izvor Danas.rs

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   SLUČAJ KAO IZ FILMA KOJI JE SLEDIO SVE U BOSNI: Nožem i sjekirom iskasapio suprugu i njenog ljubavnika u spavaćoj sobi...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more