IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: ČEDA Jovanović odgovorio da li će biti AMBASADOR Srbije u CRNOJ GORI: Nisu mi potrebne TITULE, a ni FUNKCIJE… (foto)

Predsjednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović reagovao je povodom navoda da bi mogao u narednom periodu da postane ambasador Srbije u Crnoj Gori. U izjavi za Nova.rs, on je istakao da je ambasador normlane Srbije i da mu nisu potrebne titule.

“Ja sam uvijek ambasador normalne Srbije. Nisu mi potrebne titule da bih bilo šta radio, ja sam uvijek bio i biću neko ko predstavlja Srbiju, tako sam se ponašao čitavog života. Nisu mu potrebne funkcije, nikada o tome nisam razgovarao sa Vučićem, uvijek sam želio da pomognem i pomagao koliko mogu”, kazao je Jovanović.

Prema njegovim riječima, nekada je to davalo rezultat, tu mislim na promjenu odnosu između Beograda i Sarajeva, nekada je bilo bolje s Crnom Gorom, sada je taj odnos kompromitovan, o tome nikada nisam ćutao.

“Uvijek sam tu, ali daleko od toga da sam o fotelji pričao s bilo kim, a pogotovo ne s Vučićem. To je spin i strah da ću biti u kampanji“, rekao je Jovanović za Nova.rs.

Čitaj još:   ČEDA U SKLADNOM BRAKU VEĆ DVIJE DECENIJE: Ovo su supruga i djeca Jovanovića!(foto)

Jovanović je još rekao da je trenutno na liječenju, jer mu je zdravstveno stanje ugroženo nakon što je dva puta preležao koronavirus.

“Mislim na porodicu, na djecu, na svoju zemlju … svima njima sam potreban živ. Ova vijest me zatekla na liječenju i nije istinitna”, dodao je on za Nova.rs.

Podsjetimo, portal Direktno objavio je tokom jučerašnjeg dana da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razmišlja da imenuje Čedomira Jovanovića za novog ambasadora Srbije u Crnoj Gori.

Izvor ovog portala naveo je da je Jovanović primarno hteo u Lisabon za ambasadora, ali da, kako su naveli, Vučić nije želeo da pomjera Olivera Antića i da je zbog toga bliži odluci o slanju Jovanovića u Podgoricu.

izvor: standartIT

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more