IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIS TANOVIĆ O ZDRAVSTVENOM STANJU SINA: Moj ORHAN je još uvijek kritično, nadam se da će pobijediti njegova mladosti… (foto)

Danis Tanović, proslavljeni bh. reditelj, se oglasio povodom zdravstvenog stanja njegovog teško povrijeđenog sina Orhana…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 15.02.2022… 00: 42… DANIS TANOVIĆ O ZDRAVSTVENOM STANJU SINA: Moj ORHAN je još uvijek kritično, nadam se da će pobijediti njegova mladosti… (foto)

Podsjećamo, saobraćajna nesreća u kojoj je Orhan zadobio teške tjelesne povrede dogodila se u petak navečer kada je tinejdžera udario Porche kojim je upravljao Benjamin Spahović.

  • Hvala vam na porukama podrške. Previše ih je da bi svima pojedinačno odgovorili. Orhan je još u kritičnom stanju ali se svi nadamo da će pobijediti njegova mladost, snaga i želja za životom. Vječno ćemo biti zahvalni svim doktorima i medicinskom osoblju koji se brinu za njega. Recite svojim voljenima da ih volite i uživajte u svim lijepim trenucima koje vam je život dao. Ne znamo uvijek da ih cijenimo…– napisao je DANAS Tanović.
Čitaj još:   NAJAVA REKONSTRUKCIJE Vlade Crne Gore: Ulazak Demokratskog fronta u vlast za Brisel nepoželjna opcija... (foto, video)

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more