IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MJESTO STRAVIČNE EKSPLOZIJE: Šta je sve preplašilo građane Vogošće… (foto)

Kada se desila eksplozija, oko 22 sata, brojne porodice su se spremale za spavanje…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 15.02.2022… 11: 42… MJESTO STRAVIČNE EKSPLOZIJE: Šta je sve preplašilo građane Vogošće… (foto)

Eksplozivna naprava koja je sinoć bačena ispred stambene zgrade u ulici Igmanska u Vogošći prestravila je stanare.

Osim toga, nanijela je ogromnu materijalnu štetu na automobilima koji su bili parkirani ispred zgrade, ali i na samom stambenom objektu, gdje su na tri stana popucali prozori.

Foto: Hayat

Kako je za Hayat.ba kazala jedna od stanarki, u vrijeme kada se desila eksplozija, oko 22 sata, ona i njena porodica su se spremali za spavanje.

  • Puklo je toliko jako da su se zidovi potresli. Mnogo smo se uplašili. Suprug je izašao na prozor, ali se od dima ništa nije vidjelo. Ubrzo smo vidjeli da je i naše auto oštečeno. Od detonacije je puklo bočno staklo. Šteta će se nadoknaditi, ali traume ostaju – kazala nam je uplašena žena.
Čitaj još:   IDU PROMJENE- SNIJEG BI MOGAO DA VAS IZNENADI: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)
Foto: Hayat

Ovo je jedna u nizu eksplozija koje u posljednje vrijeme potresaju građane Kantona Sarajevo. Također, jutros u jutarnjims satima bačena je bomba u naselju Pofalići.

Foto: Hayat
Foto: Hayat
Foto: Hayat
Foto: Hayat
Foto: Hayat
Foto: Hayat
Foto: Hayat
Foto: Hayat

izvor Hayat.ba

PAZARAC stao na ludi kamen: ADEM Ljajić oženio lijepu ZUBEJDU- imao tajno VJENČANJE…

Nekadašnji reprezentativac Srbije Adem Ljajić usred Mundijala u Kataru stao je Read more