IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CNN: Ruskim komandantima izdata naređenja da krenu u napad na Ukrajinu… (foto, video)

Obavještajne službe imaju informaciju da je Putin naredio invaziju i napad na Ukrajinu…

NEW YORK: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 21. 02. 2022… 00: 52… CNN: Ruskim komandantima izdata naređenja da krenu u napad na Ukrajinu… (foto, video)

Informacije koje se tiču izdavanja naređenja ruskim komandantima samo su još jedan od pokazatelja da se Rusija sprema za napad na Ukrajinu, prenose dva zvaničnika SAD- a, kao i izvor blizak američkim obaveštajnim službama.

Kako navodi CNN, ovo je još jedan od mnogih pokazatelja da je sukob blizu i da su ruske pripreme za napad u poslednjoj fazi.

– Američka obavještajna služba kaže da su ruske trupe sada zapravo dobile zapovijed da krenu s invazijom – rekao je David Martin, dopisnik CBS Newsa za nacionalnu sigurnost.

Čitaj još:   JELENA Marković pozvala manjinske partije da ne ulaze u Vladu sa ZBCG: Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada... (foto)

– Dakle, ne samo da se približavaju granici i položajima za napad već i zapovjednici na terenu prave konkretne planove kako će manevrirati u svom sektoru bojišnice. Čine sve što bi američki zapovjednici učinili kada dobiju naredbu za napad- dodao je.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more