Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 22. februar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan i Strijelac nervozni, Bik zadovoljan, idealan dan za Blizance, Raku treba opuštanje, Lav u poslu, sreća za Djevicu, Vaga haotična, povoljan dan za Škorpiju, dobar dan za Jarca, Vodolija ulazi u konflikte, a Ribe emotivne. Ovo je dnevni horoskop za 22. februar 2022. godine.

Ovan
Posao: Veoma važan poslovni sastanak proteći će uz male prepreke, ali ćete na kraju postići saglasnost i zaključiti važan ugovor.
Ljubav: Izazov na ljubavnom planu odvija se danas u okviru poslovne atmosfere i kraćih putovanja. Očaraće vas jedna Vaga.
Zdravlje: Glavobolja.

Bik
Posao: Danas očekujte neočekivano, jer će vam današnji dan donijeti neočekivane preokrete u poslovnim dogovorima. Razgovor sa nadređenima proteći će u atmosferi bunta.
Ljubav: Poznanstvo sa jednom Djevicom ili Vagom neće vas ostaviti ravnodušnim. Na vidiku je nova romansa.
Zdravlje: Solidno.

Blizanci
Posao: Razgovor iza zatvorenih vrata sa vašim nadređenim može proteći u znaku nesporazuma. Potpuno suprotna gledišta zahtijevaće kompromis.
Ljubav: Blizanci koji su u vezi ozbiljno razmišljaju o formalizaciji odnosa. Očekuje vas zajedničko planiranje.
Zdravlje: Alergija.

Rak
Posao: Pripremite rezervni plan i improvizujte riješenja da prebrodite neočekivane prepreke na poslu. Atmosferu spletaka i manipulacija izbjegavajte po svaku cenu.
Ljubav: Pred vama je burna ljubavna romansa sa osobom koju možete da sretnete na nekom putovanju.
Zdravlje: Alergija.

Lav
Posao: Lavovi koji sarađuju sa inostranstvom mogu da naiđu na veoma teške poslovne saradnike. Situacija će zahtijevati mnogo ustupaka.
Ljubav: Poznanstvo sa jednom Škorpijom ili Ovnom može vam donijeti ulazak u veoma burnu, ali komplikovanu vezu.
Zdravlje: Tahikardija.

Djevica
Posao: Današnji sastanak ili kraće putovanje mogu biti izuzetno uspješni i donijeti vam značajan korak naprijed u karijeri.
Ljubav: Dopada vam se jedna osoba koja se prema vama ponaša po sistemu vruće-hladno. Osmislite taktiku kako da joj priđete.
Zdravlje: Solidno.

Vaga
Posao: Konfrontacija sa kolegama zbog raznih spletaka može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas napeta atmosfera u razgovoru sa nadređenima.
Ljubav: Dvoumite se da li da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Pred vama je početak ljubavne veze, ali pod velom tajnosti.
Zdravlje: Solidno.

Škorpija
Posao: Jedan poslovni saradnik zadaje vam glavobolju i tvrdoglavo zastupa svoje stavove. Ključ uspheha biće vaše umuheće lične prezentacije.
Ljubav: Privlači vas jedna pomalo ekscentrična i kontroverzna osoba. Između vas je moguća strasna, ali komplikovana veza.
Zdravlje: Bolovi u kolhenima.

Strijelac
Posao: Ovaj dan biće posebno uspješan za one Strijelčeve koji se bave trgovinom i finansijama. Moguće je iznenadno poslovno putovanje.
Ljubav: Previše ste okrenuti poslu i počeli ste da zapostavljate partnera. Promijenite tu lošu naviku na vrijeme.
Zdravlje: Solidno.

Jarac
Posao: Poslovna saradnja sa nekim prijateljima može pokazati prve finansijske rezultate. Uspjeh kroz saradnju sa inostranstvom.
Ljubav: Očekuje vas susret sa veoma zanimljivom i privlačnom osobom na nekom putovanju. Međutim, veza na daljinu kasnije vam može teško pasti.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija
Posao: Mars boravi u vašem znaku i donosi vam proširenje kruga saradnika. Ovaj period donosi vam primjenu novih metoda rada i promjenu u radnom okruženju.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom nema kontinuitet jer ste previše obuzeti svojim obavezama. Posvetite partneru više vremena.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe
Posao: Ključ uspjeha sastoji se u tome da reorganizujete način svog poslovanja i primijenite napredne ideje. Postoji mogućnost iznenadnog putovanja u inostranstvo.
Ljubav: Veliki broj izlazaka u ovom periodu može vam donijeti priliku da upoznate svoju srodnu dušu.
Zdravlje: Solidno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Ivan VUKOVIĆ odgovorio četničkom VOJVODI Andriji MANDIĆU: “Fašista je svako za koga su Karadžić i Mladić heroji”… (foto, video)

U parlamentu je održan premijerski sat u okviru koga je premijer Milojko Spajić odgovarao na…

1 sat ago

JAKOV Milatović i DRITAN Abazović najviše u oblacima i na nebesima: Ko je, koliko i gdje putovao Vladinim avionom prošle godine… (foto, video)

Danijela Đurović letjela devet puta, Milo Đukanović četiri, Andrija Mandić tri... MANS pozdravio odluku Vlade…

11 sati ago

Aleksandar ŠAPIĆ- Bahat i AROGANTAN: Razbio sugđaninu telefon, razgovor bio sve vrijeme na ivici fizičkog obračuna… (foto, video)

ALEKSANDAR Šapić se pojavio na konferenciji za novinare na kojoj je trebalo da govori o…

12 sati ago

Albanca izrešetali u glavu i grudi dok je pio kafu: Ubistvo šokiralo Evropu, iza svega se krije…? (foto, video)

Državljanin Albanije Agustin Kaza (44) upucan je u Belgiji dok je u kafiću sedio i…

13 sati ago

Dnevni horoskop za 11. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan radoznao,…

13 sati ago

Težak poraz “lavova”: KO SE OVOME NADAO- Italija se poigravala sa Crnom Gorom, revanš čekamo uz minus od čak šest razlike… (foto, video)

S ovakvom igrom Svjetsko prvenstvo nije realnost: „Lavovi” na minus šest u Italiji... KONVESANO: Svijet,…

14 sati ago

This website uses cookies.