IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTKRIVENO KO JE MAMA KOJA JE DIVLJALA ZA VOLANOM: Manekenka sa dvoje djece u kolima vozila 196 km/h! (foto, video)

Sve je privuklo pažnju jer se radi o poznatoj osobi, i da se o tome više piše i kada je riječ o anonimnim osobama…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 23. 02. 2022… 00: 22… OTKRIVENO KO JE MAMA KOJA JE DIVLJALA ZA VOLANOM: Manekenka sa dvoje djece u kolima vozila 196 km/h! (foto, video)

Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije Srbije govoreći o saobraćajnim nesrećama u Jutarnjem programu Radio-televizije Srbije ukazao je na slučaj poznate manekenke koja je vozila brzinom 196 na sat u Beogradu, sa dvoje djece u kolima.

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića Jovana Švonja (31) napravila je više prekršaja u noći između utorka i srede oko 1.20 na putu Beograd- Šid, nezvanično saznaje Alo.

Policija je na teritoriji Novog Beograda, podsetimo, tokom noći zaustavila automobil marke BMV kojim je nekadašnja manekenka upravljala brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Čitaj još:   Muslimani večeras obilježavaju Lejletu- l -berat: Noć oprosta, sudbine i želja... (foto)

Manekenka je kažnjena u skraćenom postupku sa 120.000 dinara, devet mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom i sa 15 kaznenih poena, što su sankcije ispod zakonskog minimuma.

Lepa Novosađanka je često u žiži interesovanja srpskih i italijanskih medija gde njen suprug i nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević igra već godinama.

Izvor (Kurir.rs/Alo)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more