IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZJAVA Mateja Periša: Ne želim se baviti špekulacijama, o tijelu izvučenom iz Dunava… (foto, video)

Otac nestalog mladića iz Splita, Nenad Periš rekao je da još nema informacije i da ih čeka…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, subota, 05. 03. 2022… 09: 42… IZJAVA Mateja Periša: Ne želim se baviti špekulacijama, o tijelu izvučenom iz Dunava… (foto, video)

IZ DUNAVA je predhodnog dana kod Kostolca izvučeno mrtvo tijelo nepoznate osobe.

Izvor iz istrage za Kurir je rekao da se u ovom trenutku pretpostavlja da nije riječ o nestalom Splićaninu Mateju Perišu, ali da se ta mogućnost provjerava.

Prema informacijama iz Policijske uprave Požarevac, dežurni tužitelj je naložio obdukciju tijela, kako bi se obavila identifikacija i, eventualno, utvrdio uzrok smrti.

Čekam da mi se javi policija”

Sve je za Telegraf komentirao Perišev otac Nenad.

“Nemam informaciju iz policije. Čekam da mi se jave. Ne želim se baviti špekulacijama. Zanima me samo istina kada je u pitanju moj sin Matej”, rekao je otac Nenad.

Čitaj još:   KRVAVI RAT MAFIJA, ZBOG VOĆA: Isplativiji od kokaina, cijena skočila na 10 dolara, trenutno ga uopšte nema na tržištu... (foto)

Za nestalim Splićaninom traga se duže od dva mjeseca. Mladić je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine. Prijatelji su ga poslednji put videli u klubu Gotik, nakon čega su izgubili svaki kontak.

Utom su se u javnosti pojavili snimci na kojima se vidi mladić koji trči Beton halom. Signal njegovog telefona uhvaćen je poslednji put kod Velikog ratnog ostrva…

izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more