IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prva poruka ORHANA Tanovića sa klinike: Živ sam i nasmijan!

Žena bosanskohercegovačkog oskarovca Danisa Tanovića, objavila je poruka zahvale sina Orhana…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 07. 03. 2022… 18: 52… Prva poruka ORHANA Tanovića sa klinike: Živ sam i nasmijan!

Orhana, koji je bio teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 11. februara na Drveniji u Sarajevu.

Benjamin Spahović je tada u večernjim satima u ulici Hamdije Kreševljakovića terencem udario 17-godišnjaka, kojem su doktori spasili život.

Orhan Tanović je u svojoj poruci kazao da je “živ i nasmijan”

“Prepoznajem svoju porodicu i prijatelje! Ponovo učim da radim mnoge stvari, poput šetnje, razgovora i zadirkivanja tate. Ali znam da to mogu i moj tata je sa mnom 24/7 i brine da dobijem svu stimulaciju i njegu koja mi je potrebna. Doktori i medicinske sestre se također jako trude da mi pomognu da napredujem i stanem na noge! Saobraćajna nesreća nije bila baš zabavna, ali ja sam imao veliku sreću i uskoro ću imati mnogo priča za podijeliti. Hvala svima što ste bili tu, na toliko mnogo brige i podrške. Volim vas”, poručio je Orhan u post koji je objavljen na Instagram profilu njegove majke Maëlys de Rudder.

Čitaj još:   UŽIVA U MEKI I KLANJA SE DRAGOM ALAHU! Kako je Dejan Dragojević NEKADA govorio o ISLAMU i uzimao ABDEST! (foto, video)

Inače, Benjamin Spahović, koji je od ranije dobro poznat policiji, u više navrata služio je zatvorsku kaznu. On je uhapšen iste noći kada se dogodila saobraćajna nesreća, a određen mu je i jednomjesečni pritvor.

izvor N1.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   UBIJEN U SAČEKUŠI ISPRED POZNATOG KAFIĆA: Policija traga za dvojicom muškaraca koji su pobjegli u crnom audiju... (foto, video)