IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Džaferović na džumi namazu sa predsjednikom Republike Turske Erdoğanom u Medžek džamiji u gradu Bellek… (foto, video)

ŠEFIK Džaferović je džuma- namaz klanjao sa sa predsjednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom u Medžek džamiji u gradu Bellek u neposrednoj blizini mondenske ANTALIYE…

ANTALIYA (Bellek): Svijet, Zanimljivosti, vijesti, petak, 11. 03. 2022… 13: 32… Džaferović na džumi namazu sa predsjednikom Republike Turske Erdoğanom u Medžek džamiji u gradu Bellek… (foto, video)

Članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Milorad Dodik učestvuju, na poziv predsjednika Republike Turkiye Redžepa Tajipa Erdogana, na Diplomatskom forumu u Antaliji (ADF), 11. i 12. marta…

Plenarna sesija će početi uvodnim obraćanjem ministra vanjskih poslova Republike Turkiye Mevluta Cavusoglua, a forum će otvoriti pokrovitelj ADF- a, predsjednik Republike Turkiye Redžep Tajip Erdogan.

Prvog dana samita članovi Predsjedništva BiH sastat će se u Antaliji, u odvojenim susretima, sa predsjednikom Republike Slovenije Borutom Pahorom i sa EU komesarom za susjedske odnose i proširenje Oliverom Varhelyijem.

Programom samita predviđeno je obraćanje članova Predsjedništva BiH u okviru panela lidera “Budućnost Bosne i Hercegovine”, 12. marta.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 15. jun 2022. godine...

Istog dana, članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Milorad Dodik sastat će se na marginama ADF-a i sa predsjednikom Republike Turkiye Redžepom Tajipom Erdoganom.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović danas i sutra prisustvuje Antalijskom diplomatskom forumu. Na marginama Foruma, Džaferović se jutros susreo sa specijalnim izaslanikom EU- a za Zapadni Balkan Miroslavom Lajčakom sa kojim je razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Džaferović je džuma- namaz klanjao sa sa predsjednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom u Medžek džamiji u gradu Bellek.

Džuma namaz, sa predsjednikom Republike Turske Redžep Tajip Erdoğan, u Medžek džamiji u gradu Bellek uoči početka Antalya diplomatskog foruma– napisao je Šefik Džaferović.

izvor iBalkan.net / agencije AA

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more