IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. mart 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u novoj ljubavi, Bik se oslanja na intuiciju, Blizanci loše šefuju, Rak muku muči, Lav zaslijepljen, Djevica zarobljena u poslu, Vagi pomažu Strijelac i Vodolija, Škorpija puna energije, Jarac bez ambicije, Ribe žele da se pokrenu. Ovo je dnevni horoskop za 19. mart 2022. godine.

Ovan
Posao: Uspješan završetak rada na nekom dugoročnom projektu može obilježiti ovaj dan. Završetak jednog i početak novog poglavlja ulijeće vam dodatni elan i samopouzdanje.
Ljubav: Ako već dugo tragate za pravim partnerom i nikako ne možete da ga nađete, ne propustite priliku da ga sretnete. Planete su vam izuzetno naklonjene za novi početak.
Zdravlje: Povećana želudčana kiselina.

Bik
Posao: Danas ćete imati veoma uspješan dan na poslu. Akcenat je na komunikaciji i finansijama. Uživate nevjerovatnu podršku planeta što se tiče poslovnih pregovora, a neke vaše ideje koje budete izložili na poslovnom sastanku naići će na dobar prijem.
Ljubav: Očekuje vas zanimljiv izlazak s partnerom. Atmosfera daljeg zbližavanja i harmonije može biti krunisana dogovorom o zajedničkoj budućnosti.
Zdravlje: Grčevi u stomaku.

Blizanci
Posao: Danas će neke vaše originalne ideje biti prihvaćene, a njihova realizacija vas može izbaciti u prvi plan. Napuštate stare metode rada i utirete novi put u vašoj oblasti poslovanja.
Ljubav: Ovaj period vam može donjijeti atmosferu prepunu ljubavi i nježnosti sa partnerom. Pa ipak, oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom ili brakom, mogu se naći pred radikalnim riješenjima.
Zdravlje: Počnite s rekreacijom što prije.

Rak
Posao: Glavna scena na poslovnom planu biće važni sastanci i poslovni dogovori. Danas ćete napraviti neke izmjene u timu zaposlenih. Reorganizacija će vrlo brzo dati pozitivne rezultate.
Ljubav: Danas vas očekuju neka lijepa iznenađenja od strane partnera. Sitnice koje vama mnogo znače, jer vam ukazuju na ljubav i postojanost vašeg partnera.
Zdravlje: Glavobolja.

Lav
Posao: Vaš finansijski plan napreduje i to predstavlja krunu vaših napora, ali i vrlo mudrih poslovnih poteza. Umijete da pregovarate u svoju korist, čak i kada treba da se pogađate s poslovnim partnerima oko najboljih uslova.
Ljubav: Skladan odnos s partnerom nastavlja se i tokom ovog perioda. Slobodne Lavove očekuje romantičan izlazak sa jednom Vodolijom ili Vagom.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Čitaj još:   ATINA Prva reakcija na referendum u Makedoniji...

Djevica
Posao: Današnju poslovnu scenu može obilježiti neka neprijatna kritika ili prigovor od strane nadređenih ili kolega. Izdržite to stoički, ali nakon toga dajte sve od sebe da im dokažete da nisu u pravu.
Ljubav: Početak nove veze sa osobom u znaku Ribe ili Vodolije. Ljubavna avantura može da se pretvori u mnogo više od očekivanog.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

Vaga
Posao: Na poslovnom planu vas očekuje savršen scenario, jer ćete uspjeti da postignete uslove rada koji vama najviše odgovaraju. Najviše se oslonite na svoje instinkte, jer će vas samo taj unutarnji osjećaj danas povesti u pravcu uspjeha.
Ljubav: Harmonija i sreća predstavljaju broj jedan u vašem odnosu s partnerom. Osećate se sigurnim i slobodnim da partneru izrazite i svoje najdublje želje.
Zdravlje: Vrtoglavica.

Škorpija
Posao: Neočekivana prepreka na poslu može se ticati finansijskog problema. Postoji mogućnost da vam neke uplate kasne, ali to ćete vrlo lako prevazići, jer umijete da improvizujete poslovna riješenja.
Ljubav: Danas ste u svom elementu, privlačite pažnju na svakom koraku i predstavljate dušu društva, osobu koja umije da zasmijeje svojim specifičnim smislom za humor. Očekuje vas poznanstvo sa neodoljivim Lavom ili Bikom.
Zdravlje: Nervoza.

Strijelac
Posao: Potrudite se da danas ne donosite nepromišljene odluke na poslu. Postoji mogućnost da na taj način pretrpite finanijsku štetu, a to vam tek vrijeme može pokazati.
Ljubav: Vaša napetost i nervoza danas mogu da se prenesu i na odnos s partnerom. Postoji mogućnost ljubomornih scena i nesporazuma.
Zdravlje: Hronična upala jajnika.

Jarac
Posao: Danas morate biti srpljivi i promišljeni ako ne želite da načinite fatalno pogrešan poslovni potez. Ukoliko budete imali poslovne ponude, dobro razmislite prije konačne odluke.
Ljubav: Ako se pojavio problem između vas i partnera, nemojte uvijek za to kriviti partnera. Preispitajte sebe i mogućnost da stres iz profesionalnog života ponekad prenosite i na privatan život.
Zdravlje: Ekcem.

Čitaj još:   Anonimusi tvrde: Dajana je ubijena, razotkrila pedofile i silovanja u palati? (foto)

Vodolija
Posao: Osjećaj da idete u dobrom pravcu i da sve više napredujete može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas finansijski uspjeh, a mogući su i neki vanredni dobici.
Ljubav: Preokupirani ste osobom koju ste nedavno upoznali, a koja vas je potpuno opčinila. Slobodne Vodolije očekuje novo poglavlje na ljubavnom planu.
Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Ribe
Posao: Ovaj dan ima jednu dozu rizika, pa je neophodno da izbjegavate rizičnu poslovnu saradnju, kao i rizične investicije. Danas, prije svega, igrajte na sigurno. Današnja konstelacija može u sebi skrivati neočekivane prepreke.
Ljubav: Ovaj dan mogu obilježiti scene nesporazuma i nekog nezadovoljstva. Partner može da vas okrivi za neke stvari, i to bez ikakvih argumenata. Rasplet će u velikoj mjeri zavisiti od vas.
Zdravlje: Veliki optimizam. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more