IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučić pozvao PAZARCE da mu ne sude po onome šta je rekao prije 30 godina, već po dijelima… (foto, video)

Aleksandar Vučić pozvao je danas Novopazarce da me ne sude po onome što je rekao prije 30 godina, „već po dijelima i onome što je uradio u poslednjih deset godina“, za njih i za taj kraj…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika,, vijesti, ponedeljak, 21. 03… 00: 38… Vučić pozvao PAZARCE da mu ne sude po onome šta je rekao prije 30 godina, već po dijelima… (foto, video)

Vučić je na predizbornom skupu SNS u sportskoj hali „Pendik“ rekao da je u poslednjih deset godina „uloženo na desetine miliona evra“ u Novi Pazar i okolna mjesta.

Naveo je da se „privodi kraju rekonstrukcija puta Novi Pazar– Tutin, da je prije kraju kompletnu projektna dokumentacija za brzu saobraćajnicu Kraljevo– Raška– Novi Pazar, da će kroz Pešter proći auto– put i da je planirano vise desetina miliona eura za formiranje Kliničko- bolničkog centra u Novom Pazaru“.

On je kazao da je dao sve od sebe da se sačuvaju mir i stabilnost i dobri odnosi između Srba i Bošnjaka, kao i da nijedan predsjednik države nije toliko puta bio u ovom kraju.

„Sudite po delima, vidite šta se promenilo, kakve su škole danas, da li se grade putevi. Uložićemo desetine milione evra u nešto što će se zvati Kliničko- bolnički centar, to je nešto što menja život ovde. Izmestićemo Školsku upravu u Novi Pazar, a kada već ne možemo i odeljenje Privrednog suda, onda će sudije dolaziti ovde, kako bismo olakšali vašim privrednicima“, poručio je Vučić

Čitaj još:   Top 5 huliganskih gradova u Srbiji... (foto)

Vučić je okupljenim građanima na ovom skupu, koji su većinom Bošnjaci, poručio da ih „voli jednako i iskreno kao i sve druge građane Srbije“.

„Iskrenost merite po tome šta je sve urađeno, a merićete i po jednoj stvari koju ja mislim da je najvažnija. Kada radite gasifikaciju, autoputeve i saobraćajnice, bolnice, škole, onda je ono što je najvažnije da bi grad napredovao veliki investitor. Ono što je od suštinskog značaja, jednog velikog investitora, fabriku ćemo dovesti u Novi Pazar“, rekao je Vučić.

Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić kazao je da su predstojeći parlamentarni i predsednički izbori važniji nego lokalni koji su bili pre dve godine.

„Sve pobede bi pale u vodu ukoliko ne bismo ubedljivo pobedili, sve što smo planirali da uradimo ne bi se dogodilo ukoliko ne bismo ostvarili takav uspeh koji bi pokazao da smo najjača politička stranka u Sandžaku. Kada glasate za Sandžačku demokratsku partiju, glasate za nove škole, bolnice, puteve, glasate za bolji život“, kazao je on.

Ljajić je nekoliko puta ponovio da je Vučić njihov predsednički kandidat.

„Politika je racionalna, pragmatična stvar, ne glasamo iz ljubavi nikada, već zato što mislimo da je to najbolje za ovaj narod, za Srbe i Bošnjake koji ovde žive, što je učinjeno u prethodnom periodu“, rekao je Ljajić.

On je dodao da se ne slaže uvek u svemu sa Vučićem, ali da ih ujedinjuje zajedničko traženje rešenja za dobrobit ljudi u Sandžaku i Srbiji.

„Zajedničko nam je što smo svesni važnosti odnosa Srba i Bošnjaka, od kojeg zavisi stabilnost na Balkanu, želimo da gradimo mostove, rešavamo praktične probleme kako bi živeli zajedno. Džaba su nam putevi ukoliko ne izgradimo međusobno poverenje“, istakao je Ljajić.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Traže se nova imena ulica, bulevar Alije Izetbegovića, Kralja Tvrtka...

Hala „Pendik“ bila je u bojama i zastavama isključivo SNS- a, iako je prema procjenama sa lica mijesta najveći broj prisutnih bio iz SDPS- a, što je Vučić tokom obraćanja prisutnima zamerio osobama iz protokola…

izvor Danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more