IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Vuković ZADRŽAN na pasoškoj kontroli u BEOGRADU bez obrazloženja, IAKO JE BIO U KOLICIMA

Poslanik DPS Miodrag Vuković obratio se Anteni M uslijed neprijatnosti koje je danas doživio na beogradskom aerodromu Nikola Tesla prilikom povratka za Crnu Goru sa liječenja. 

U razgovoru za Antenu M Vuković je objasnio da je bio u kolicima, s obzirom na to da ima povrijeđeno stopalo, te da je bio u pratnji supruge, brata, ali i aerodromskog osoblja. 

Kada je stigao do pasoške kontrole, policajci su, kako kaže, odlučili da ga zadrže, ne objašnjavajući mu razlog takve odluke.

“Policajci su govorili u šiframa, rekli su da imam neku zabranu. Ja znam za zabrane ulaska u zemlju, ali za zabrane izlaska iz zemlje po prvi put čujem. Ni to mi nijesu znali objasniti. Čekao sam i mislio sam da me neće pustiti. To je trajalo više od sat i po vremena”, istakao je.

Vuković kaže da su ga pustili tek pet minuta pred polijetanje da uđe u avion, kada je neko, kako tvrdi, javio da ga puste.

Čitaj još:   SARAJEVO U GROTLU SKENDERIJE: BH ZMAJEVI- spektakularno pobijedili Francusku i ostali u igri za Mundobasket... (foto, video)

Upitan da li je ranije imao probleme sa svojevrsnim “zabranama”, on ističe da odavno nije putovao preko Srbije i da nikada nije naišao na ovakvu problematiku.

“Nijesu morali zapravo ni da mi objašnjavaju, to je rezultat njihove politike prema nama poslanicima DPS-a. Žele da nas kažnjavaju na ovakav način. To smo mogli da vidimo u slučaju poslanice Sekulić, poslanika Ibrahimovića, poslanice Vuksanović-Stanković, a sada je došao red i na mene, osobu u kolicima”, zaključio je Vuković.

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more