IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Adnan ČIRGIĆ: Gurni Radomira u vodu- on opet ispliva… (foto)

Ovako Radomir Uljarević ostaje neumrli svjedok bijede njihove politike. Ko ne vjeruje, neka istraži koliko je desetina hiljada eura taj sljedbenik Pavla Đurišića dobio od ministara kulture, prosvjete nauke nezavisnoj, antifašističkoj Crnoj Gori!!!

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 29. 03. 2022… 00 38… Adnan ČIRGIĆ: Gurni Radomira u vodu- on opet ispliva… (foto)

piše: Adnan Čirgić

Ogadio se jutros opet u neformalnome biltenu Krivokapić-Abazovićeve Vlade IN4S-u – Radomir Masni. Zamjera jutros Aleksandru Radomanu što se usudio njegova idola Radovana Karadžića nazvati zločincem.

Trtoljajući o svemu i svačemu, zaboravio je da je koliko juče Radoman u njegovu tekstu bio tek samo tuđi posilni, a danas mu se već čini ne samo da je ideolog no i sâm Sekula Drljević.

A nije ni čudo da se Uljareviću- nesuđenome Đurišiću- od Radomana priviđa Sekula nakon onako maestralnoga brijanja nasuvo.

Bez želje da se ponovo spuštam u glib u kojem decenijama pliva i da rastovaram Masnome bisage laži, pitao bih bivše ministre kulture, prosvjete i nauke (čast odveć rijetkim izuzecima) je li im danas jasno kako nam se desila Vesna Bratić?

Čitaj još:   ADNAN Čirgić: SUADINA KOKARDA NA GLAVI...

Je li ih stid što je Radomir Uljarević bio njihova glavna uzdanica u sektoru koji se tiče knjige- od izdavaštva do međunarodnih sajmova?

Da nije bilo tih ministara, Radomir Uljarević bio bi tek bijedni pseudopjesnik. Ovako Radomir Uljarević ostaje neumrli svjedok bijede njihove politike. Ko ne vjeruje, neka istraži koliko je desetina hiljada eura taj sljedbenik Pavla Đurišića dobio od ministara kulture, prosvjete i nauke u nezavisnoj, antifašističkoj Crnoj Gori!…

izvor antena M.me

ADNAN Čirgić: Masne laži doktora Dritana…

Upitan juče što misli o progonu crnogorskoga jezika s Javnoga Read more

ADNAN Čirgić: Jesu li spremni za to?

''Ovih dana sasvim sigurno čeka nas potonji udarac, potonja tačka Read more