IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREDRAG Bošković: Sve što se dešava ovih dana u CRNOJ GORI posljedica TOTALNOG RASULA u bezbjednosnom sektoru…

Sve što se dešava ovih dana, povodom prijetnji ruskog teroriste Podznjakova i njegove terorističke organizacije Muška država, posljedica je totalnog rasula u kojem se nalazi bezbjednosni sektor, sa posebnim akcentom na Agenciju za nacionalnu bezbjednost i Dejana Vukšića, saopštio je Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS- a u Skupštini Crne Gore.

“Upozoravali smo već duže vremena da su službe bezbjednosti izbušene, izložene uticaju trećih strana, a da je ANB stavljena u funkciju ostvarivanja interesa “srpskog sveta“. Događaji ovih dana direktna su posljedica takvog stanja stvari, za koji je dominantno zaslužan sam Vukšić”, ocjenjuje Bošković.

Pitanjem bezbjednosti, navodi on, ne mogu se baviti samoprozvani stručnjaci, ruka pravde i lica koja služe interesima drugih država, već dokazani i provjereni profesionalci, patriote, stručni u svom poslu.

Čitaj još:   NASER ORIĆ: "Granicu Srbije prelazim kad meni paše, a ne Vučiću, Edina osloboditi, nije bitno šta će reći..." (foto i video)

izvor: kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more