IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U AKCIJI ELITNE PROSTITUCIJE PALE NATAŠA ŠAVIJA I SANJA STANKOVIĆ: Otkriven i CJENOVNIK njihovih usluga… (foto, video)

“U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, kao i cijene usluga koje pružaju”, otkriva izvor iz policije…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesi, subota, 02. 04. 2022… 00: 20…U AKCIJI ELITNE PROSTITUCIJE  PALE NATAŠA ŠAVIJA I SANJA STANKOVIĆ: Otkriven i CJENOVNIK njihovih usluga… (foto, video)

Nataša Šavija i Sanja StankovićNataša ŠavijaMartina Rajić

Starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković su se po beogradskim hotelima navodno sastajale sa klijentima, gdje su bile organizovane orgije, a sve su ugovarali Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji žive u ljubavnoj zajednici.

Rijaliti učesnice Sanja Stanković i Nataša Šavija uhvaćene su navodno u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Kako “Republika” saznaje, starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija.

Djevojke su navodno podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a pored Stanković i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić i druge djevojke. Protiv svih djevojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnijete su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bjekstvu, piše pomenut medij.

U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, kao i cijene usluga koje pružaju devojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene bilješke s terminima kada se djevojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsjedalo.

Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju djevojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu dio javnog svijeta, a spremni su da plate. 

Također se navodi da su se cijene kretale od 1.000 do 5.000 eura za veče. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na djelu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svjedok”, navodi izvor.

Čitaj još:   NOVI PAZAR, PRESJEČEN LANAC TRGOVINE DROGOM: Pronađeno 20 kg skanka...

Makroi Duško i Nikola navodno duže vrijeme žive zajedno u ljubavnoj zajednici.

“Anđelić je poznati fitnes instruktor, dok se za Banjca zna u estradnim krugovima s obzirom na to da je jedno vrijeme radio kao menadžer. 

Njih dvojica žive u ljubavnoj zajednici već duže vrijeme, a inače su privatno prisni sa starletama koje se sada sumnjiče da se bave prostitucijom i koje su uhapšene, pa je na obostrani pristanak ugovaran posao. Dešavalo se da se poslovi ugovaraju i dok su svi zajedno po splavovima u izlasku, pa se djevojkama samo preko poziva, rijetko poruka, proslijedi adresa gdje i kada da se nađu s klijentima”, priča izvor za gore pomenut medij.

Inače, Sanji Stanković gubi se svaki trag otkako je prije nekoliko dana došla na snimanje emisije “Magazin in”, koja se emituje na Pinku, a telefon je od tada isključen.

Duško Banjac javnosti je poznat od ranije, kao menadžer pjevačice Kaje Ostojić. On je 2016. osuđen na sedam mjeseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog posredovanja u prostituciji. Banjac je s dvojicom pomagača podvodio Ð. M. (17) iz Pančeva u stanu u Ulici Dimitrija Tucovića 51 na Zvezdari. 

Presudom Višeg suda u Beogradu prihvaćen je sporazum o priznanju krivice, koji je Banjac zaključio s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu. Menadžeru je u kaznu uračunato sedam mjeseci, koliko je proveo u pritvoru od 24. novembra 2010, kada je uhapšen, do 29. juna 2011, kada je pušten da se brani sa slobode. Po gradskim kuloarima se pričalo da su za Banjca radile i poznate pjevačice, manekeni i manekenke, od kojih smo neke gledali ranije u rijaliti-programima “Farma” i “Veliki Brat”.

Prije dvije godine u jednom beogradskom hotelu je zbog prostitucije uhapšena učesnica rijaliti-programa Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija i to, navodno, dok je bila s klijentom.

Prema pisanjima medija, ona je tada završila kod prekršajnog sudije, a izrečena joj je zatvorska kazna koja se mogla zamijeniti novčanom. Pošto je Maca odmah uplatila iznos da bi izbjegla zatvor, puštena je na slobodu. 

Čitaj još:   ČUDNO: Dodiku u Minsku zasmetali sportisti Kosova, a nedavno u Sarajevu nisu... (video)

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena je 2020. zbog sumnje za podvođenje i organizovanu prostituciju, kada je, navodno, pokušala da ilegalno pređe granicu preko rijeke Drine u čamcu s još tri djevojke koje je vodila na žurku. Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro krajem 2014. zajedno sa još nekoliko djevojaka uhapšena je u Beogradu. Tada je nekoliko dana provela u zatvoru jer je odbila da plati novčanu kaznu. Božana Vujinović iz Banjaluke hapšena je zbog prostitucije zajedno s Mimi Oro 2014.

Mediji su je i 2015. povezivali s aferom “harem”. Ona je tada rekla da nema veze s prostitucijom i da je u Dubaiju boravila isključivo turistički i zbog foto-šutinga. Mina Vrbaški je javno u “Zadruzi” priznala da se bavila prostitucijom, što je iznenadilo javnost, kao i njenu porodicu, koja o tome ništa nije znala, baš kao i Viktorija Viki Mitrović, koja je učesnica aktuelne sezone.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more